Lupul Albastru, adica Mircea Badea. Decat…

is

Acum stiti cum e: dupa ce s’a inventat stresul, oamenii de stiinta au inventat si frustrarea. Acum nu te mai doare fierea sau prin cur din motive de hemoroizi. Acum suntem stresati, ne macina frustrarea. Eh, detalii…. N’om sta acum sa punem totul la inima. Riscam sa ajungem ca distinsul personaj despre care as vrea sa scriu in dimineata asta.

Mircea Badea.

Da, stiu. Am mai scris despre el. Si el a auzit de mine (da, ma laud). Insa nu despre asta vorbim. Daca ar fi sa gasesc un tipar psiho in care sa’l incadrez, marturisesc ca mi’ar fi greu. Practic suma simptomelor pe care le proiecteaza este mai mare decat numarul afectiunilor deja existente. El pare retardat. Practic vocabularul lui s’a blocat undeva in jurul ideii in care Traian Basescu ar trebui s’o suga. Daca nu o suge Traian Basescu, o suge Turcescu. Daca nu o suge Turcescu, o suge Banciu sau… Intelegeti? Asta ma duce cu gandul la o afectiune mentala care graviteaza undeva in jurul ideii de neimplinire sexuala. Asta numa’ la supt se gandeste. Hai, fie. Ar fi o chestie de gust. Omul agreeaza mai mult sexul oral decat alta forma de sex. Da pana mea ma Mirciulica. Cu barbati? Adica esti si homosexual?

Nu, nu esti homosexual. Vazand derapajele in care penisul tau ajunge prin morminti, mame moarte sau mai rau, mame moarte care sunt si curve si mai si gem de placere… Esti si necrofil? Dumnezeule mare! La cat cacat mananci pe la televizorul ala te banuiesc si de scatofilie. P’asta ai invatat’o de la Mihai Gadea? Sau e prinsa in fisa postului? Ma ierti, tot incerc sa’ti gasesc o scuza. Daca e prinsa in fisa postului e normal atunci, nu esti de condamnat.

Trecand de aspectul asta as vrea sa’ti spun ca te inteleg. Inconjurat de colegi gen Dan Capatos nu prea ai cum sa evoluezi spiritual. Logic ca ramai undeva in zona homo sapiens. Condus de instincte primare. Uite, ma, ia’l de exemplu pe Oreste. Cum a plecat de langa tine si’a gasit alt drum. Nu e frumos? Este.

Tu? Vax. Ma, stii cum esti tu? Cam ca bloggerii de succes. Nu, nu. Stii cum esti tu? Ca un vibrator. Vibratorul o sa fie vesnic frustrat de cateva aspecte. In primul rand niciodata nu o sa fie o pula adevarata. Ca Pinochio ca nici ala nu era nici cioata nici copchil.

Asa, ziceam de vibrator. Ala niciodata nu o sa fie penis pentru ca nu e.  E de obicei pe baterii. Tu la fel. Partea proasta e ca fiind pe baterii, vibratorul nostru isi accepta conditia de surogat de penis si incepe sa se creada cyborg. Da’ nici d’ala nu e. Aia sunt inteligenti. Cu riscul de’a ma repeta iti zic: vocabularul tau se invarte in jurul ideii conform careia Traian Basescu o suge. Limitat adica. De parca ar fi fost programat de un imbecil… Bine, aici ai circumstante atenuante. Tu ai fost programat de un imbecil.

Tu nici jurnalist ca Banciu nu esti, nici realizator de emisiuni ca Turcescu. Ala mai si canta. Prost, da’ canta. Tu nici asta nu o faci cum trebuie. D’aia zic ca’ti inteleg frustrarea. Tu practic nu esti nici rahat, nici basina. Esti undeva la mijloc. Gravitezi in jurul unei idei mici si fixe.

Fix ca un babuin. Tipi toata ziua, te scalambai, scoti sunete bizare pe gura si cam atat. Ah, faci si spagatul…

Frustrant

Totusi…..

5 Comments to “Lupul Albastru, adica Mircea Badea. Decat…”

  1. lol… Cam da !In furia lui nu accepta critica ,nici macar cea constructiva.Se aratamaleabil la unele avertizari trustologice dar rolul lui este sa faca scandal.Fisa postului sau asta prevede !
    Rid si ma ingretosez cind vad “oglinda”in care se scalimbaie impreuna cu Elitistul Gidea …

  2. trebuie sa manince si el.prost nu e,prosti sint aia care pun botul la vraza lui.

  3. E un fenomen psihologic foarte interesant acolo unde lucreaza el, nu-i doar el in ipostaza asta jalnica. Toti din colectivul ala au ajuns sa gandeasca exact la fel, ca o secta religioasa. E normal dupa ani de zile in care li s-a repetat zilnic ca au o “misiune”, in fiecare zi aceeasi, oamenii chiar au ajuns sa creada in ea din tot sufletul. De-aia sunt in stadiu’ asta de penibil. El si inca vro trei de acolo chiar reusesc sa se spele singuri pe creierul lor mic.

Comenteaza acum cat nu's atent