Victima pulimii care a facut’o vedeta. Mihaela Radulescu

Snapshot_2013-08-04_175018Mno.
Mihaela Radulescu este in primul rand victima acelei pulimi care a facut’o vedeta. Pulime care’i impartaseste opiniile, dar care’i taxeaza iesirile. Nu am sa fac o asociere intre “PAREREA”  unui om pe care nu’l plac, si marele cacat numit “Je suis Charlie”. Libertate de opinie? Dreptul de’a avea o parere? Unde e in cazul asta? S’au gasit toti pudicii sa blameze faptul ca o tanti cu expunere media, a spus ca nu vrea sa’si expuna copilul imaginii a doi barbati se saruta. Bun, putea fi mai diplomata. Nu’mi spuneti insa ca jumatate din cei care i’au hotarat soarta nu gandesc ca ea. Poate mai rau. Multi ar impusca homosexualii in cap.

Hai sa nu fim ipocriti, sa nu judecam cu dubla masura. Ori ne exprimam opiniile, ori ne raliem turmei.

Advertisements

2 Comments to “Victima pulimii care a facut’o vedeta. Mihaela Radulescu”

  1. Da ce-i atata isterie cu Raduleasca in ultima vreme? De cand a devenit subit etalon bun de urmat pentru hoardele de “telespectatori” de…pe ce post s-o fi difuzant emisiunea aia. Tot dau peste tot de articole despre ea. A devenit asa subit importanta si controversata? Ca eu uitasem demult de existenta ei – si as fi ramas probabil asa daca n-as tot auzi cum ba danseaza ba se pupa. Si cum se minuneaza toti de asta. Ce-i asa iesit din comun?

  2. ce e un om bolnav? un om bolnav e un om sanatos care a fost la doctor. ce e un sclav? un sclav e un om liber care s-a apucat de munca … (la altu’). ce e pulimea? pulimea e o … pulime care se spala pe cap, cu “sopon” marca “tv & mm”(*). ps. mai exista si o alta pulime, pe care-o doare-n p…la de raduleasca sau ia(e)sca sau orice alta “piz…easca”. e pulimea aia care-i baga in ‘zda masii pe toti si pune botu’ numai la … mici si bere. pps. eu i-as’ zice mai degraba … piz(dime). *_ massmedia

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s