Despre PUPINCURISTI.

disgusting1Cu litere mari pentru ca slava Domnului, sunt cu duiumu… Pupincuristii fac parte dintr’o natie speciala. Acea natie care stie cu aproximativ cu 5-50 de minute inainte ce’a vrut sa spuna/faca/manance obiectul admiratiei lor.

Pupincuristii sunt de obicei persoane mediocre, frustrate si usor limitate intelectual. Genul acela de om care traieste din osanza altuia, care se hraneste cu atentia celui pe care il admira si care s’ar pune pres daca acesta ar manifesta cea mai neinsemnata umbra de apreciere.

Nu exista deosebire intre pupincuristul femeie si pupincuristul barbat. Ambele modele isi scot degetul din cur doar pentru a manji cu ce s’o gasi pe el pe cei care se pun contra fiintei pe care ei o admira. Se transpun rapid in pielea unor Don Qijotz rapanosi, flasti si limitati, gata sa apere onoarea si nu mai stiu ce’ar dori un intelect destul de limitat sa apere.

Sunt usor de recunoscut. Imaginati’va un “idol” cu un caine in brate. “Idolul” lasa potaia pentru a se saluta cu un pupincurist. Cainele… Ca (ghici) omu’. Se duce la gard, ridica piciorul, se pisa apoi gaseste un cacat si’l mananca. Chit ca are pedigree. “Idolul” fute una peste bot cainelui pentru ca’i un nesimtit lacom, pupincuristul il mangaie si’l pupa in bot dupa aia.

Admirativ. Spune apoi “Idolului” ca probabil potaia a avut o scapare, stie el ca nu asa a fost educat…

Advertisements

One Comment to “Despre PUPINCURISTI.”

  1. foarte mult adevar in spusele tale !

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s