Ora de religie. (constipatilor)

discriminare-la-ora-de-religieAsta enerveaza maxim vitejimea de pe feisbuc sau orice alta platforma online. Dumnezeu te sfatuieste, te lasa sa alegi, intelegeti asta? Religia nu trebuie sa fie invaziva. Timpul a dovedit asta, martori sunt catraliardele de PROSTI si IGNORANTI care au murit in numele unei idei pe care cel mai probabil n’au inteles’o. Religia in scoli? Who gives a shit? Nu o vrei? Nu’ti trimiti copilul acolo. Nici eu nu l’as trimite sa asculte cum mananCA CAcat un popa, despre cum o sa arda in iad unu’ care nu stie “Rugaciunea”. Ne deranjeaza pana la constipatie  noua strategie a curvei numite BOR, de’a ne baga cu japca pe gat o alta varianta de indobitocire a maselor, insa nu ne deranjeaza pula bagata’n cur de cealalta mare curva, politica.

Despre ce vorbim? Asta a ajuns sa’l streseze pe romanul atat de lipsit de griji? Asta a ajuns ultima si cea din urma problema? Una promovata de’o loaza cum e Conector (sau cum cacat il cheama pe tiganu’ ala) sau Buzdugan? Pe bune? Alina Plugaru sau Oana Lis cand vin sa ne spuna cat de utila le’a fost religia la scoala? Cat de frumos s’au dezvoltat ele urmand cuvantul Domnului.

Religie? Ce cacat e aia religie? Aia in numele careia se omoara evreul cu arabul, nazistul cu tiganu sau care cacat s’au mai omorat intre ei? Ce treaba are religia cu credinta? Crezi in ceva? Fa’o, te’ mata’n cur de limitat. Nu’mi fute mie insa neuronul cu prostiile de care te agati tu pentru ca de altceva nu esti in stare. Nu ma obliga sa’mi indobitocesc copilul, copilul meu o sa creada in ce vrea, daca vrea. Este alegerea lui. Crezi in Dumnezeul tau asa cum spune el, nu cum iti spune omul. Acel om care nu mai are de multa vreme nicio treaba cu notiunea de credinta, religie…

Advertisements

5 Comments to “Ora de religie. (constipatilor)”

  1. Frate, am descoperit blogul tau acum cateva zile si nu am citit decat 3 articole. Esti extremist rau dar imi place mult cum scrii si faptul ca nu te ascunzi dupa degete.

  2. Că bne zici… Să facă BOR școli de duminica pentru cei care vor să-și trimită copiii să-nvețe cum să se tăvălească pioși.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s