Francezu’ fata cu reactiunea. Simt o jena fix in cur.

blogmedia-1400263123-851Cum sa zic? Sa fim bine intelesi. Sunt solidar cu suferinta omului, chiar sunt. Sunt totusi si sincer. Ma doare fix in cur de faptul ca niste francezi au crapat. Bine, tot in cur as putea jura ca’i doare si pe “jurnalistii” gata sa’si dezveleasca piepturile pentru a protesta contra unui sistem care le ingradeste dreptul la libera exprimare. Frectii.

Hai sa ne suparam ca ne baga un islamist pumnul e gat, insa noi mancam cacat si scriem la comanda pana ni se apleaca… ma rog..

Despre ce vorbim? Despre faptul ca niste desenatori chiar nu au simtul masurii? C’au cautat notorietatea luandu’se de’o categorie de oameni cu care e bine sa nu glumesti la nesfarsit? Luati exemple din lumea intreaga, vedeti razboaiele care s’au dus in numele unei religii, credinte… Cacat. O sa vedeti ca nu sunt multe cu care sa insisti in penibil.

Asta e crunta realitate! Imi pare rau, dar asta e lumea pe care tot omul a creat-o. Omul, religia, popii, propriile slabiciuni ale omului. Anul trecut parca au primit niste molotoave prin geam, corect? Si au fost amentintati acum vreo doi ani. Justificat? Nu. Dar nu asta e relevant. Cand ai de-a face cu asemenea indocrinati care-l au pe profet drept scuza pentru toate atrocitatile pamantului, te mai uiti si pe unde calci. Sau iti asumi ce vine.

Ca sa fac o paralela fortata, e ca si cum ai baga o femeie intr-o celula plina de violatori si te-ai astepta sa nu i se intample nimic. Pentru ca n-ar fi corect si moral. Evident ca n-ar fi corect si moral! Dar ce dracu’ e corect si moral in lumea asta?

Martiri? Hai sictir!

Despre ce martiri vorbim? S’au luat de orice avea sfant unu’ care face parte din “rasa inferioara”. S’au luat de ortodox, de islamist, de… dracu mai stie de cine. S’au luat de tigani, de algerieni, de evrei, de Isus sau Gligore din Pascani. La ce se asteptau? Sa stea frumos sa’si manance croissantu’ si sa faca pe toata lumea in toate felurile? Pe bune? In numele libertatii de exprimare? Daca erau jurnalisti s-ar fi luat si ar fi facut dezvaluri despre retele teroriste, banii negri care ii sustin de ani, finantari ilegale ale cretinilor, drumul armelor etc. Dar ei au “transpirat” cu creionul pe hartie mazgalind niste musulmani, profeti si de-alde astia. Si fara umor! Si acu’s martiri in numele libertatii de exprimare. Zau?

Da, imi pare rau cand un om isi pierde viata. Da, consider ca terorismul, violenta nu sunt raspunsul la nimic, niciodata.

Sunt insa roman, tigan, jegos, cersetor care sta cu mana intinsa prin Paris. Ajunge, nu pot fi si ipocrit.

Advertisements

2 Comments to “Francezu’ fata cu reactiunea. Simt o jena fix in cur.”

  1. Prea ai dreptate, din pacate.Cand te joci cu focul, te arzi..
    Pe romani nu-i terorizeaza nimeni prin redactii, ma refer la islamisti..Din pacate, oamenii nu stiu ca aceste atentate nu sunt ceea ce par.Ele sunt atent puse la punct cu ani de zile inainte de catre “oamenii de bine” ce fac parte din elita mondiala….

  2. curvele Europei …. acum flutura * freedom of speech *….cand semeni vrajba , culegi…vant. Apoi , nu te pui cu nebunii
    Nu ca turcaletii ar fi mai breji . I-as trimete inapoi in hurtele lor pe-o camila, si sa-i ajute Allah se le sece puturile de petrol,…daca tot sunt intepeniti in secolul 17 . dar vor sa traiasca occidental .

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s