Ma pish’ pe lacrimile voastre!

1235105_10202179881326589_1031801534_nLacrimile nu mai sunt suficiente. Sa ne depasim conditia de babe penibile, de indurerati solidari cu primul Iuda gata sa stoarca o lacrima. Lacrimile nu i’au adus inapoi nici pe amaratii aia care au crapat in Apuseni, nici pe copilasul ala rupt de caini. Nu le’au dat casele inapoi celor inundati cand se plimba vacarul de Ponta cu barca in apa pana la genunchi. Gata, ajunge. Nu de lacrimile lu’ Oprescu e nevoie acum, nu de’o criza de nervi a arabului, nu de pareri de rau din partea unor politicieni care’si reprezinta doar propriile interese. Astea nu folosesc la nimic. Cineva sa plateasca. E anormal sa’ti faca treaba ciobanii, pescarii, cersetorii, doctorii veniti din strainatate, mortii din Teleorman sau mortii mamicutei voastre de nenorociti.

Sa vedem demisii! Nu mai vrem leapsa cu responsabilitatea. Nu mai vrem inca un ping pong din asta penibil, nu mai vreau demisia lu’ Basescu. Nu’l mai vreau pe Ciuvica. Ma pish’ pe Ciuvica si pe toti incompetentii pe care un mediocru’i face vedeta. Care vorbesc in numele meu. Sa se duca tare. Eu vreau sa’si asume cineva responsabilitatea. Nu mai vreau lacrimi false, lacrimi de curve vandute pe un pumn de arginti. Iesiti in mortii vostri de escroci si asumati’va responsabilitatea!

Sau iesi tu, romane! Iesi in strada si rastigneste’i pe nenorociti. Iesi sau accepta’ti soarta pe care o putoare indolenta si’o merita. Lasa’te condus de preoti homosexuali si pedofili.

Asuma’ti asta si nu te mai plange.

Advertisements

One Comment to “Ma pish’ pe lacrimile voastre!”

  1. nu mai iese nimeni. ne cacam pe noi de frica.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: