Domnului Sorin Ovidiu Vantu.

images (1)In ultima vreme vad tot mai multe statusuri puse de distinsul domn Vantu, pe Facebook. Lume mai mult sau mai putin… inspirata, il promoveaza. Promoveaza modalitatea in care acest ilustru puscarias alege sa sfideze orice norma de bun simt, orice urma de moralitate.

Domnule Sorin Ovidiu Vantu

Sunteti banal ca figura, sunteti limitat intelectual. Un puscarias penibil, un escroc care a facut bani inseland. Banii pe care i’ati facut v’au ajutat sa platiti pentru a potoli frustrari mai mult decat evidente. Nu aveti clasa, deloc. Asta nu se poate cumpara cu bani. Cu bani v’ati cumparat curvele cu care va laudati. Curve care in conditii normale n’ar trimite un schilod libidinos nici sa le cumpere tampoane. Intelegeti? Retineti totusi un aspect, platite. Lasa’ne deci cu “femeile” tale.

Smecherie…

Nu am sa stau acum sa va dau definitia “smecheriei”, dumneavoastra nu va permite capacitatea intelectuala sa intelegeti termeni, definitii. Da, nu contest faptul ca anumite situatii v’au bagat multi bani in conturi. Nimeni nu poate contesta asta. De la un butic care va permitea platitul unor trotuariste, ati ajuns sa va permiteti curve de lux. Nu contest asta.

Concluzie: Hai sictir, esti un papagal basinos.

One Comment to “Domnului Sorin Ovidiu Vantu.”

Comenteaza acum cat nu's atent