Domnului Sorin Ovidiu Vantu.

images (1)In ultima vreme vad tot mai multe statusuri puse de distinsul domn Vantu, pe Facebook. Lume mai mult sau mai putin… inspirata, il promoveaza. Promoveaza modalitatea in care acest ilustru puscarias alege sa sfideze orice norma de bun simt, orice urma de moralitate.

Domnule Sorin Ovidiu Vantu

Sunteti banal ca figura, sunteti limitat intelectual. Un puscarias penibil, un escroc care a facut bani inseland. Banii pe care i’ati facut v’au ajutat sa platiti pentru a potoli frustrari mai mult decat evidente. Nu aveti clasa, deloc. Asta nu se poate cumpara cu bani. Cu bani v’ati cumparat curvele cu care va laudati. Curve care in conditii normale n’ar trimite un schilod libidinos nici sa le cumpere tampoane. Intelegeti? Retineti totusi un aspect, platite. Lasa’ne deci cu “femeile” tale.

Smecherie…

Nu am sa stau acum sa va dau definitia “smecheriei”, dumneavoastra nu va permite capacitatea intelectuala sa intelegeti termeni, definitii. Da, nu contest faptul ca anumite situatii v’au bagat multi bani in conturi. Nimeni nu poate contesta asta. De la un butic care va permitea platitul unor trotuariste, ati ajuns sa va permiteti curve de lux. Nu contest asta.

Concluzie: Hai sictir, esti un papagal basinos.

Advertisements

One Comment to “Domnului Sorin Ovidiu Vantu.”

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s