Facebook, Privacy Settings si alte cacaturi.

Au fost vremuri cand s’ar fi impus o iesire in strada. N’ati iesit, ati stat sa comentati pe Facebook. Au fost vremuri cand ar fi trebuit sa iesiti din casa sa votati, dar n’ati facut’o, ati stat pe Facebook si’ati spus de ce nu mergeti voi sa votati.
Au fost vremuri cand ati fi putut sa iesiti sa plantati un pom, ca suntem vai de curu nostru, ni’s parcurile chele. N’ati iesit, ati stat in casa si’ati plantat varza sau cartofi pe Facebook.
Au fost parade de ziua nationala, demonstratii gen “uniti salvam”… N’ati facut nimic. Ati stat in casa, ati demonstrat pe Facebook. Ati avut, aveti ocazia sa ajutati un om, dar n’o faceti. Marea majoritate nu se implica nici macar un o bagatela gen “Share”, nu mai zic de un covrig dat cuiva sau un leu donat. Toti sunteti stalpii unei morale si’a unei decente care nu poate fi cuantificata decat prin aprecierea celorlalti, pe acelasi Facebook.

Mno, voi, cei la care m’am referit in postarea asta. Cei care acum va plangeti ca Facebook va incalca intimitatea, ca nush ce privacy settings si alte cacaturi sunt invazive. Cei care amenintati ca o sa va stergeti conturile, o s’o faceti de data asta? Acum o sa va tineti de cuvant? Sau e doar un alt cacat mancat?

Advertisements

One Comment to “Facebook, Privacy Settings si alte cacaturi.”

  1. M-as bucura mult daca te-aiu alatura campaniei si daca ai ajuta cu publicare share sau tot ce poti sa faci si iti sta in putinta. Multumesc!
    Povestea Cristinei o campanie umanitara si care are nevoie sa se opereze cat mai repede pentru a avea cat de cat o viata ca a ta a mea sau a altora. http://elenacristy.blogspot.ro/p/povestea-mea.html

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s