Cum au ajuns romanii sa iubeasca un neamt. Multumim, domnule Ponta!

Domnule Ponta, niste mii de oameni aleg in momentul asta in strada. Asta e partea buna. Partea proasta e ca nu va aleg pe dumneavoastra, ca s’au saturat de’o aroganta toxica, nejustificata. Ce se intampla acum pe strazile Romaniei sau pe strazile din marile orase europene ar trebui sa va spuna multe. Lumea nu va vrea, nu va mai vrea, domnule Ponta.

Daca prin structurile dumneavoastra ar mai exista vreo urma de demnitate, v’ati da demisia. Sunteti tanar. In timp oamenii uita, mai aveti o sansa peste vreo 50 de ani (daca traiti cat Ion Iliescu). Nu o ratati. E pacat… V’ati batut joc de oameni, de romani. Ati crezut si v’ati bazat pe indolenta tineretului, pe pomenile dateĀ nenorocitilor care tot din cauza voastra au ajuns sa se bucure la 3 mici si’o sticla de ulei. Cat sa va mearga?

In noaptea asta mii de oameni au iesit sa imbratiseze un sas, nu un roman. Get it? Cu tot ce’ati reusit sa furati, cu mortii care au votat pentru voi, v’a invins un sas. Va spun, in cazul in care nu dati in v’un icter mecanic in noaptea asta, dati’va demisia si luati’va drumu’. Sunteti compromis oricum.

Advertisements

2 Comments to “Cum au ajuns romanii sa iubeasca un neamt. Multumim, domnule Ponta!”

  1. Asta nu isi da demisia nici mort! De unde atata demnitate? šŸ˜€

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s