Despre drepturi si obligatii.

images (1)Unii ar vrea sa voteze, dar nu pot, pe altii nu’i lasa comoditatea sau un mod de gandire absolut limitat. “Toti sunt hoti, nu ma convinge nici cutare nici cucu mare…” Intre cele doua categorii de oameni ar putea fi mii de deosebiri sau doar una, dar care’o fi aia? Dumnezeu stie. Ai fost sau nu la vot? O conta o actiune aruncata in derizoriu de’o haita de maimute imorale? Primate arogante care ar trebui sa te\ne reprezinte? Cine poate sti?

Un Ponta care nu mai poate face diferenta dintre o minciuna si propria lui varianta vis a vis de adevar? Udrea? Cea indelung votata din motive de “ceva nou”? D’aia pe care am votat’o eu (Macovei) si care a aratat daca mai era nevoie importanta si relevanta mediului online din Romania? Ma scuzati, “Social Media”, “Bloggeri” si alte mini haite de internauti limbisti? Despre ce cacat vorbim? Despre un Iohanis care nu vorbeste de frica sa nu scape v’un “mortii vostri de romani spurcati”?

Cu riscul de’a ma repeta, despre ce sfant cacat vorbim? Despre faptul ca unu’ sta acasa gasind tot felul de scuze penibile in timp ce altu’ isi tine copilul in frig cateva ore in speranta ca s’o schimba ceva? Nimic nu se schimba atat timp cat nu ne schimbam mentalitatea. Asta ar trebui sa inteleaga cei care vor “o tara ca afara”. Ganditi’va daca nu cumva din tara aia de afara nu vreti doar avantajele. La asta v’ati gandit? O educatie aleasa si’o caruta de drepturi vine la pachet cu un vagon de obligatii, dragilor. Asta ar trebui sa aveti in vedere.

In conditiile in care tu te’ai nascut cu dejtu’n cur, nu prea poti emite pretentii. Stii ce zic?

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s