Criza de popularitate (Cristi Dorombach)

Snapshot_2013-08-04_175018“In schimb, la noi, baiatul care s-a sinucis pe DN1, intrand in BMW-ul ala, a procedat corect din punct de vedere a unei persoane care vrea sa se sinucida: vezi aia, direct acolo. Am fost in situatia asta, puteam sa fac la fel. Iar aici nici baiatul cu BMW nu a fost tocmai cuminte, la 120 la ora. Pentru ca la viteza aia nu ai ce anticipa si ce evita.”

Asta in prima faza. Next? Nu exista eleganta in sinucidere, stil. Exista un mod original in care ai putea face asta dom’le, originalitate. Stii ce zic? Da, e aiurea sa alegi sa mori pentru ca te’a parasit iubita. Faptul c’ai ales calea asta’i justifica alegerea, a fost una corecta. Ea traieste si’ar trebui sa fie fericita c’a scapat d’un bou, tu esti mort. Un mort prost si de tot cacatul pentru c’ai ales sa mai iei cu tine cateva vieti. Ma’ta’n cur de criminal idiot, sper sa arzi in iad! Boule!

In fine. Vorbeam despre articolul din care am copiat fragmentul de mai sus. Distinsul autor vorbeste despre eleganta, despre stil. Un termen care clar ca n’ar trebui folosit in niste contexte de cacat cum sunt Sinuciderea, Stefan Banica Junior sau… nici nu stiu, poate Cristi Dorombach…

Apropo, dom’ autor, vis a vis de afirmatia asta: “Iar aici nici baiatul cu BMW nu a fost tocmai cuminte, la 120 la ora. Pentru ca la viteza aia nu ai ce anticipa si ce evita.” as avea o mentiune. Daca mergi mai incet de atat p’acolo, iti umplu ceilalti soferi curu’ de puli… sau gura (chestie de gust). Un  baiat atat de umblat cum esti mata stie bine asta. Nu? In plus, daca esti atat de regulamentar, de ce te temi de radarele care vor fi puse pe acolo, de masurile care vor fi luate ca urmare a accidentului?

Cred totusi ca te’ai plictisit de aura de erou pe care ai capatat’o cand l’ai luat pe mosul ala de guler, ca voiai sa fii si tu bad boy… Altfel nu’mi explic prostiile pe care le’ai indrugat. Mai ales ca TU pari genul care mai repede n’ar supara pe cineva… Sau ai vreo criza de popularitate? Beusi? Ai pierdut la Poker? Ceva? Hai c’o scuza, altfel risti sa te creada lumea cretin.

Vezi aici articolul complet.

Advertisements

One Comment to “Criza de popularitate (Cristi Dorombach)”

  1. un prost. nu merita sa te sinucizi pentru o pizda. oricum sunt mai multe si avea de unde sa aleaga ceva proaspat.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s