Domnului Stefan Stan, cu gratie… Scrisoare inchisa.

imagesStai linistit, nu se vrea a fi o scriere compliment. As complimenta’o pe Janis Joplin. Nu o personalitate cu gratia unei libelule infipte intr’o pula mai mare decat poate duce. Am sa fiu sincer cu tine. Nu’mi placi. Nu pentru ca EU cred ca altceva in afara de niste vome de manele nu esti in stare sa canti. Intr’un final, anii in care le’ai suflat in cur unor subspecii gen Vali Vijelie au lasat sechele. E greu, stiu. Sa ti se bage bani in chiloti ca la curve e naspa, nu c’ai fi altceva. Stim amandoi despre ce vorbesc, sper…

In fine.

Fata aia care te “manageriaza”. Pe unde a fost? Pe la Adevarul (parca)? Aia care’ti aranjeaza cantari “caritabile” la care tu nu poti canta din motive de “noduli”… Nici n’ai inceput sa canti bine si ai noduli? Daca nu poti canta cu formatia, cu discul cum poti canta pe aceeasi bani? Apropo, prin formatia ta sunt instrumentisti cu copii acasa, unii foarte mici. La aia te gandesti? Filantropule! Viagra cu care te lauzi ca ai performante, nu’ti ridica si v’un monument de conduita morala? Ps. Morala nu’i o femeie, p’aia nu poti s’o futi.

“Oamenii tai”… Si tu ai oameni? Si tu esti v’un Sinatra? Fante de Ferentari. S’o intrebam pe M. Arsene cu cat sunt platite fetele care’ti tin showurile in spate? Backing vocals’ul? Alea care cand iti ies combinatiile sunt “familia ta”, iar cand esti praf nici sa’si aduca prietenul la un concert n’au voie? Ah, familiei tale i s’a acrit. Sunt curios, cu cine iti ameninti membrii trupei cu ologirea daca parasesc formatia? Gorila penibila! Cu cocalarii la care canti in we’uri? Petarda manelista ce esti!

Iti indoctrinezi trupa, le spui ca cei de acasa trebuie sa accepte sa stea langa tine cat ai tu chef? Da’ cine pula mea esti tu? Ca n’ai fost in stare s’o tii pe stramba de Mantea langa tine, pana si pocnitoarea aia a hotarat ca poate mai mult. Tu? Un babuin clapaug vii cu fite si figuri? Oi fi si tu v’un show man? V’un Stefan Banica? Ah, maestre, ma scuzi. Ma refer la dumneata, nu la loaza aia junioara.

Deci, “domnule” Stefan Stan, ne lamuresti si pe noi? Cum e?

Advertisements

6 Comments to “Domnului Stefan Stan, cu gratie… Scrisoare inchisa.”

  1. A avut sansa de a deveni un artist. A sfârșit prin a fi un personaj monden care canta pe la nunti. Poate ca atât și-a dorit: notorietate care să-i faciliteze contractarea cat mai multor cântări pe cat mai multi bani. Pentru mine e o dezamăgire si un exemplu concludent de om care s-a pierdut pe sine in lumea showbizului. I s-a urcat succesul la cap înainte de vreme. E un om talentat, creativ si tenace, care a reușit să-și depășeasca condiția. Din păcate nu și-a dorit sa facă niste schimbări fundamentale in el insusi, pentru a fi la înălțimea popularității de care s-a bucurat.

  2. Nu-ți face iluzii ca va citi ce-ai scris. De mult nu-l mai interesează ce se scrie despre el, așa cum nu-l interesează nici publicul lui, fata de care are o lipsa de respect crasa. Dincolo de aparente, nu da doi bani pe cei care-l asculta. Concerte anulate, chiar si cu câteva ore înainte, modificări ale datelor concertelor neanunțate din timp, in condițiile in care veneau oameni din alte județe să-l vadă, ore de începere a spectacolelor neanunțate sau nerespectate si ar mai fi multe exemple ale lipsei de considerație pe care o are fata de publicul sau. Si reușește totuși sa arunce praf in ochii unora, cu autografe si poze si o aparenta de artist popular si recunoscător fanilor sai. In realitate ii disprețuiește. A demonstrat-o in repetate rânduri. Păcat de talentul lui nativ! Nu a știut ce sa facă cu el! 😦

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s