Sa ma pupati in cur cu politica voastra cu tot.

descărcareCand a fost construit canalul Dunare-Marea Neagra, a fost construit in mare parte si cu ajutorul puscariasilor. Parte insemnata din ei a fost formata din detinutii politici. Sunt absolut convins ca stiti asta. In fine…

Detinutii care ajungeau acolo din cauza viziunii, a ideii vis a vis de politica (domnule Adrian Nastase, Voiculescu samd.), o faceau pentru ca puscaria de la Aiud (e doar un alt exemplu) devenea mult peste puterea unui om de’a indura. O faceau pentru un pic de mancare in plus, pentru o zi taiata din pedeapsa… Aia isi lasau barba pentru ca n’aveau alternative si o sa radeti, domnilor, nu ieseau grasi ca niste PORCI, ca niste VITE ORDINARE din puscarie. Asa, ziceam de canal. Aveau norme de facut, limbrici penali si condamnati ce sunteti, norme!  Daca nu le faceau erau pedepsiti. Faceau carcera si nu li se mai dadea de mancare, imbuibatilor ce sunteti!  A doua zi mergeau la munca din nou, asta dupa o noapte nedormita, pe nemancate. Nesatuilor care sunteti!

Marii romani si’au lasat oasele prin te miri ce beciuri pentru ca chiar credeau in ceva. Voi? Voi scrieti pe bloguri din puscarie, scrieti carti si iesiti dupa 5 luni. Voi sunteti detinuti politici? Nelson Mandela a fost detinut politic, Corneliu Coposu a fost detinut politic. Nu voi. Voi sunteti niste tumori, niste imbuibati nenorociti. Clasa politica? Pai ce clasa politica sunteti voi? Clasa politica din Romania este generata, sustinuta si mentinuta de pomenile electorale date pulimii. Niste talhari pusi in fruntea tarii de babe lingatoare de icoane, de nemancati care cred c’o punga de zahar o sa’i scoata din foame. Ce pretentie sa ai de la o clasa politica nascuta din galeti de plastic, din fasuri contra ploii sau sticle de ulei? Astia sa ne conduca? Astia alesi de babe isterice pe Facebook?

VAI DE PULA NOASTRA.

Vai de natia si de istoria noastra! Prostii aia au murit degeaba la revolutie, inaintasii nostri prin razboaie. Ar trebui interzis votul pentru cei care nu stiu tabla’nmultirii cu 6, sa se dea examen. Din cauza inculturii, a puturoseniei acestei natii avem conducatorii pe care’i avem. Majoritatea este indolenta, puturoasa si nesimtita. De ce ne mai miram ca unu ca Nastase iese dupa 8 luni din puscarie si probabil o sa intre in parlament?

 

Advertisements

20 Responses to “Sa ma pupati in cur cu politica voastra cu tot.”

 1. Mi-e silă să-i văd, să-i aud. Și da, aveți dreptate, e o politică de rahat. Și o democrație așijderea dacă eu sunt obligată să-l văd pe unul ieșind din pușcărie ca să se ducă la palatul lui făcut din furăciuni. Iar reporterii să i se adreseze cu domnia sa.

 2. eu cand am auzit ce a declarat ieri sfidator curtii i-as fi taiat limba jos si data la caini. Inca un exemplu de nesimtire crasa tipica psd.

 3. Pot să vă preiau pe blogul meu, indicând evident sursa?

 4. Sa dea dracu” daca in Romania asta a functionat ceva de dupa al doilea razboi mondial!Numai canalii,numai parveniti si arivisti.Toti nescolitii au ajuns precum paduchii,in frunte.In frruntea consiliilor comunale,orasenesti,primari sau mai putin primari,sefi de filiale sau mai putin sefi,de partide,istorice si isterice.Numai prosti,consolidati de prostimea care cu cele 7-8 clase facute cu sila,cu-n bacalaureat copiat,absolventi al unor institute,unde mentori le sunt……………….gen bombo sau abramburica……..ce p..da mamii noastre mai asteptam de la aceasta aglomeratie de incapacitati?Nici BUNUL DUMNEZEU nu ne mai salveaza,natiune de neispraviti,voi cei ce dormiti murdari la cur,dar cu sticla de mahoarca ,la marginea patului!

 5. sper ca nu va suparati ca am dat acest material mai departe la cei din lista mea,mi se pare excelent si e pacat sa nu deshidem ochii la cei care mai dormiteaza

 6. Man ,esti beton ! Ca de obicei !

 7. Total de acord (nici nu era nimic ce putea fi contestat, erau fapte) până la ultimul paragraf. Știu oameni care au votat, pe rând, Năstase, Geoană, iar acum Ponta și care ar trece cu brio examenul ăla. Și nu sunt nici membri de partid, nici afaceri cu statul nu fac.

  Studiile sau o brumă de cultură generală nu reprezintă o garanție pentru nimic.
  Mno, să mai dau exemplul clasic deja al unui Celine?
  Apoi, poți da peste un țăran căruia, printr-o minune, să-i fi rămas intact filonul ăla de bun-simț.

  Și nu, nu cred că se va sătura nimeni. Sau nu în proporție covârșitoare, în orice caz. Năstase e cine am fi fost noi dacă am fi avut mai mult noroc/mai multă ”șmechereală”. Poporul îl invidiază, nu-l incriminează. Hoția, aroganța, impostura nu mai scârbesc pe nimeni pe aici. Și asta e cel mai trist.

 8. ADEVAR graiesti tu aici. si nu esti singurul. si sunt multi care gandesc in acelasi sens.
  dar ai draq tot ei sunt sus, tot ei si ai lor ies in prima linie.
  asta cum o putem schimba? dintre toti cei din acest mediu(blog sau asemanator) nu seridica nici macar unul. de ce? oare nu suntem cu totii putin lasi, ne rezumam la a comenta si cam atat, nu?

Trackbacks

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s