Szobi Cseh, game over.

th“Vreau sa traiesc mai mult”

Asta spune Alexandru Arsinel in reclama alora de la Catena… Ironia sortii, dupa scandalul in care celebra maimuta nationala s’a bagat in fata la un transplant de rinichi, vine cu reclama asta in care(tot ironia sortii) balangane un caras mort… Trista ironie nea Arsinel, trista tare. Vreau sa traiesc mai mult… In fine. Timpul o sa ne arate diferenta dintre “acum zboara cu ingerii” si “pluteste alaturi de cacati”.

Astazi l’am pierdut si pe nea Szobi Cseh. Stiti voi care. Ala, securistu’. Ala care hranea cainii care musca prin parcuri copii uitati de babe senile. Ala care… Mai aveti? Si Gheorghe Dinica era un betiv. S’a dus. Dem Radulescu, Puiu Calinescu… S’au dus. Nu’i mai avem.

Ah, o avem pe Stela Popescu si pe Arsinel…

Nea Szobi, cand am spus ca suntem niste curve ipocrite erai in spital. Fentai(inca o data) moartea. Atunci mi’au sarit in cap niste mii de oameni care au spus ca folosesc superlativul pentru un securist. Frectii, ne stiam live si sustineam omul. Lumea e insa prea proasta nea Szobi, prea chioara. Acum dumneata nu mai esti si toti au descoperit ca sunt fani Buza de Iepure de mici… Dumneata stii insa cu cine ai defilat. Cu baietii tai, cu cei pe care i’ai invatat ca frica e umana. Ca numa prostii “zboara alaturi de ingeri”, ca cei curajosi se duc si’i calaresc, direct. Cand ti’ai spus povestea putini au reactionat. La noi “artistii” sunt foarte ocupati nea Szobi, au angajamente. Au sarit tot “nebunii” tai. Dan Motanu si inca vreo cativa… Insuficient. Ultima cascadorie a fost parsiva, nu a mai tinut cont de ce stiai dumneata sa faci.

Du’te in pace maestre, nu are de ce sa”ti para rau. Acum esti Buza de Iepure cel iubit. Maine, baietii tai  ti’au pregatit ceva care sa te tina ocupat, ceva care sa faca sa fie mai usor… E trist, nu poti scrie cand plangi… Baietii tai iti vor dedica maine noapte… Copiii tai…

One Comment to “Szobi Cseh, game over.”

  1. Domnul ii ia pe cei care nu mai trebuie sa indure cele ce vor veni. S-a dus cu durere in suflet, dar ar trebui sa se bucure. Chiar atacurile murdare, catzelele care crapau vazandu-l la sala asa bolnav cum era, miseii, hotii, scalambii la suflet. Poate o fi fost securist, in felul celor care semnau angajamentul daca plecau in Bulgaria. Dar nici pe departe ca altii, ajunsi deja la Judecata ori vor ajunge curand. Si chiar asa, ceea ce a facut in ultimii ani, cu tot sufletul, cu toata fiinta, l-a curatat si l-a ridicat sus, unde putini vor ajunge. Odihna sa aiba si bucurie in Ceruri!

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s