Despre “femei” hartuite…

ClickHandler.ashxAcu’ pe bune.

Daca tu o sugi pe’o pizza si’o limonada, cum sa mai ajunga laba trista ala sa’ti dea o sampanie? Ia gandeste’te. Faci doi pumni de cacat in pantaloni cata vreme il impresionezi pe lake ala de ti’a dat atentie, apoi ti-l pui in cap. Unde te credea marea nimfa, marea inabordabila, tu i’o sugi prin boscheti doar pentru a’i arata cat de dezinhibata esti. Cat de lipsita de prejudecati esti. Surprise… Ai supt’o gratis.

Toate clapaugele se plang ca au stalkeri. Toti barbatii le vor strict pentru fizicul lor aspectuos… Pentru ce’ai vrea sa te doreasca? Pentru neuroni? Care neuroni?Din 3 fraze l’ai convins ca esti disponibila. Ma rog, nu disponibila, disperata. Ce sa inteleaga barbatul cand te vede ca’ti sugi burta de mai ai un pic si te caci pe tine? Asta doar ca sa vada auditoriu ce “buna” esti tu. Totusi, apreciezi sufletul omului… Esti idioata! Intr’un final tot la o sfanta muie printr’o parcare ajungi. De ce? Pai tu esti lipsita de prejudecati. Tre sa si dovedesti asta…

Am in lista cucoane serioase, frumoase si decente. Pe alea de ce nu le “stalkereste” nimeni?  Asta e o intrebare pentru pocnitorile permanent aflate in criza de popularitate. Am vazut specimene care in decurs de 5 zile au trecut de la “nenorocitul care m’a escrocat sentimental” la “in love forever”. Cu altu’… Vin si va intreb, restul barbatilor din lista voastra ar trebui sa inteleaga ce? Ca sunteti voi ghinioniste si ca ei sunt “the chosen one”? Surprise, again. Tot de maxim o muie va lipiti. De ce? Asta transmiteti. Se pare ca altceva nu va place.

Sunteti agresive. Intr’o fraza folositi in contexte absolut nepotrivite 3 “muie” si 15″pula mea”. De ce? Sunteti obsedate sexual? Ce’ar trebui sa’mi spun eu ca barbat cand vad asa ceva? Wow, ce femeie dezinhibata? Uite’o pe mama copiilor mei? Surprise (din nou). Doamnele, va dau un hint de care n’ar fi rau sa tineti cont: barbatilor nu le plac fufele care folosesc cuvinte gen “pula, pizda, cur, gaoaza” mai des decat tiristii. Nu pentru relatiile la care visati voi.

Ah. Tineti cont de notiunea de DISCRETIE. Nu e nimeni interesat sa vada si sa afle cat de handicapate sunteti, cum refuzati voi barbatii care nu va plac. Daca vine unu’ care va impresioneaza, ajungeti rapid la sfanta muie de mai sus si tot prin parcari i’o sugeti. Deci hai sa nu mai mancam cacat aiurea. Daca nu’ti place un barbat care a avut totala neinspiratie de’a va face un avans, tineti asta pentru voi. Nu e cazul sa’l faceti de ras doar pentru ca a incercat. NU va face cinste, nu e frumos.

Intelegeti? (retorica)

 

Advertisements

7 Comments to “Despre “femei” hartuite…”

  1. chiar asa. Pe mine de ce nu ma stalkereste nimeni? Si sunt si misto!

  2. Ce să înțeleagă, în stadiul în care sunt, cea mai înțeleaptă celulă din corpul lor tot spermatozoidul rămâne

  3. Adevarul e ca esti si barbat bine, minca-mi-ai pula de ghey! :)))

  4. Efectul oglinzii… Cam asta e! De neinteles nici pitzi si nici seducatorul ce nu accepta refuzul…. Ma indoiesc ca un profesor universitar sa o stalkereasca pe pitzi din foto… la fel cum ma indoiesc ca pitzi din foto sa il ia in considerare pe profesor! 🙂

  5. Emmanuella, te inseli…Exista multi barbati “seriosi”, cu joburi bune si educatie aleasa, chiar si profesori universitari(cunosc un caz concret) foarte insurati, care dau iama pe net, agatand pizi sau alte tipologii feminine…

    Dragul meu prieten virtual(inca), nu faptul ca fac barbatii avansuri este problema la mine, ci faptul ca majoritatea sunt cam insurati sau traiesc in uniune consensuala cu cineva..Cei liberi, sa vina la mine!!! 🙂 Asta ma calca pe nervi si ptr asta scot fum pe nari, faptul ca ei desi sunt insurati, incearca, poate, poate..Asa, orice femeie si orice barbat are zilnic parte de avansuri mai putin sau mai mult, placute.Acum,conteaza si ce oameni ai in lista, de FB, in cercul tau social.. Doar trecerea timpului triaza “stalkerii” de oamenii normali..Mai conteaza mesajele gresite pe care le transmiti, poate inconstient..Oricum, oamenii vad in altii ceea ce au ei in interior..Daca au noroi vad noroi, daca au flori, vad flori…:)

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s