Burlacita… Andreea Mantea.

ManteaAndreea Mantea vrea sa’si gaseasca perechea… Asta dupa ce’a rupt’o cu tristul ala de Stefan Stan (manelistul ala clapaug). Asa. Ziceam despre Andreea Mantea… Ea vrea sa’si gaseasca perechea la o emisiune tv, la Burlacita. Recunosc, am urmarit prima parte din show. Bine, mult spus show, am urmarit prima parte din jena aia de emisiune.

Acolo am vazut urmatoarele:

Andreea Mantea. Aceeasi vesnica coclita, vesnic aflata in cautarea masculilor cu muschi, bani etc. Asta e Burlacita.

Concurentii? Sa vedem. Au venit vreo doi frustrati, vreo 5 ciori pensate la sprancene si pe chieptz, vreo doi cu o sexualitate absolut evident de indoielnica. A mai venit unu’ cu un caine, unu’ cu un ursulet de plus, un altu’ cu un alt caine care era cat sufrageria in care si’a pierdut distinsa noastra burlacita virginitatea (caine care a tinut mortis sa’si arate aprecierea fata de ea lingandu’se ostentativ la coaie) si inca vreo doi care mai aveau putin si’si scriau pe piept ca i’au trimis alde ma’sa la show. Mamica lor o apreciaza foarte mult pe Andreea Mantea. Mbuuuun

Mai departe.

Baietii astia trebuie s’o impresioneze pe doamna aflata in cautare de masculi, de parca de asta duce ea lipsa… Ah, am uitat sa zic ca ea e fire romantica. Nu ca n’ar fi extrem de evident…

Zic asa: Mai, baieti, de ce sa va faceti de ras intr’o emisiune penibila? Nu ma refer aici doar la onanistul care si’a adus fosta (sau actuala) nevasta sa spuna cat de fain e el ca barbat. De ce’ati vrea voi sa se rada lumea de voi? Inteleg c’ati venit 15 insi inghesuiti intr’o limuzina pentru a o vedea pe Mantea cum alearga prin studio cu un trandafir adanc infipt in cur, romantic. Ah… Am uitat. Pe petala trandafirului scria cu carioca numele plavanului care trece intr’o faza superioara a concursului. Jenant, sunteti jenanti. Ea isi vede interesul. Voi? Voi sunteti niste bouleni care au venit sa incerce ce? S’o cucereasca pe Mantea?

Pai, de ce’ati vrea sa cuceriti o femeie pe care o puteti avea oricum daca va permite contul din banca? Vacarilor! Macar daca era vreo piesa de femeie.

Cocalari prosti!

4 Responses to “Burlacita… Andreea Mantea.”

  1. Ce bine ca nu esti atent…:) La naiba, deja stie toata lumea ca este o emisiune contrafacuta cu oameni care vor sa devina celebri..Li se rupe lor in pasipe de Mantea…Nu ma uit la asa ceva.

  2. sint destui daraci in tara asta,care pentru o suma oarecare, se risca sa mimeze ca ar dorii sa se casatoreasca cu panarama aia de Mantea.

Trackbacks

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: