La tatz’ ni’ greu…

Pai usor de ce’ar fi? Ani intregi lasam sa voteze milogul care se bucura de o sticla de ulei sau de o punga cu faina. Eu sunt prea destept, stiu ca votul meu oricum nu e relevant. Sunt manevre..

Surpriza! Daca mai sunt aproximativ 2 milioane de ingramaditi care gandesc la fel ne’am ars cu adevarat. Atunci votul chiar nu e relevant. N’ar trebui sa ne mire daca numarul de alegatori e compus din cei care nu stiu cat fac 5 x 8, cei pe care’i cumperi cu o sticla de ulei. Esti in stare sa gandesti? Du’te’n cacat si voteaza! Bine sau rau, nu conteaza. Fa’o!

Nu sta sa te plangi ca o vadana ajunsa timpuriu la menopauza. Nimeni nu face nimic pentru tine, nimeni nu te intreaba daca ai ce caca dimineata sau daca ai mancat ceva aseara. Degeaba faci pe hateru’ daca nu faci ceva in privinta asta. Te’ai saturat? Ia atitudine! Nu mai manca rahat de pe margine despre cat de destept esti tu ca nu votezi. Nu esti. Esti doar un alt cretin care-l lasa pe altu’ sa hotarasca pentru tine ( din categoria asta AM FACUT si eu parte).

O baba iese la vot dupa ce’a limbuit nush ce oase scarboase prin nush ce cacat de biserica si pupa si microfonul plictisitului care se culca noaptea cu gandul c’o sa’i ia candva un interviu ‘domnului’ Nelson Mondialu’ ( poti sa ma pupi in cur, bai, cioara! Eu nu’s reprezentat de jeguri tiganesti asa cum esti tu!).

La ajutoarele sociale o batrana nu apuca sa ia un colt de paine pentru ca’si ia suturi in cur de la hoardele de ciori venite la pomana.

Astia se duc sa voteze pentru tine! Merg si voteaza raportat la ce’au primit. Raportat pomenilor electorale la care s’a imbuibat.

Intelegi?

One Comment to “La tatz’ ni’ greu…”

  1. Amice…..’nemersul’ la vot, e un act ce ti-l asumi si-n-acelasi timp, un protest!! Urmarea, ar fi sa accepti ceea ce urmeaza a se intampla din pct de vedere politic (si implicit economic), in tara ta, si nimic mai mult. E simplu ca ”buna ziua”.

    Intelegi?

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s