NU gratiati puscariasii celebri!

descărcarePrin gratierea unui Becali sau al oricarui alt “smecher” cu bani s’ar comite in primul rand un act imoral grav. Puscariile sunt pline de oameni mult mai putin vinovati decat cei carora, in libertate fiind, trebuie sa li te inchini pentru ca ei se simt peste conditia umana. Liberi fiind sunt smecheri, se cred mafioti sau intangibili. Sa’si asume asta si dupa gratii, sa fie si acolo barbati. Fii “boss” si in puscarie, nu plange ca o fetita pe care o prinde ma’sa fumand!

Presedintele Basescu ar trebui sa nu accepte un astfel de act. Ar fi o injustitie pentru batranii intrati anapoda in inchisoare, pentru cei pe care un moment de neatentie i’a aruncat in puscarii. Prin acceptarea unei astfel de gratieri s’ar crea un precedent periculos. Toti mafiotii, toti nenorocitii care au secat tara asta ar putea emite pretentii odata ajunsi acolo. Sunt absolut convins ca v’ati gandit si la asta.

Parerea mea.

Advertisements

3 Responses to “NU gratiati puscariasii celebri!”

  1. Si a mea. Singura chestie care ma doare e ca stau pe banii mei. Fir-ar! Nu pot autoritatile sa sape un canal sau sa faca un drum?

Trackbacks

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s