Andrei Plesu fata cu reactiunea…

imagesMie nu’mi place Andrei Plesu. Nu stiu de ce, dar nu’mi place. Totusi nu’mi cade bine sa vad o personalitate intelectuala ca el terfelit de niste sfertodocti, de niste zoaie nationale cum sunt clampaii de Gadea, Ciuvica sau Ursu. Este incredibil jegul si indecenta morala la care se pot preta acesti martafoi penibili. E anormal ce li se intampla tuturor celor care’i contesta ca si calitate umana, este incredibil veninul pe care’l pot arunca acesti slugoi ordinari, acesti gaunosi, aceste monumente ale penibilului. Cum sa’si permita un fatalau ca Gadea sau golanul ala libidinos de Ciuvica sa jigneasca in felul asta un om? Cum dracu’ s’or suporta nenorocitii astia? Cum i’or suporta parintii sau nevestele acasa si mai ales de unde atitudinea asta atat de permisiva din partea celor de la CNA?

Domnii de la CNA, nu vi se pare nimic anormal in exprimarea acestor primate frustrate? Nu e nimic anormal in faptul ca jignesc o capacitate intelectuala a acestei tari in direct? La televizorul ala care cu ajutorul domniilor voastre ar trebui sa ma fereasca de astfel de mocirle umane?

Futu’va muma’n cur de jegosi otraviti!

Andrei Plesu. Consider degradant conflictul cu astfel de… jene. Capacitatea intelectuala de care dispuneti ar trebui sa va opreasca in a va mai preta la dispute inegale cu astfel de subspecii.

Parerea mea.

Advertisements

2 Comments to “Andrei Plesu fata cu reactiunea…”

  1. Lumea ar fi mai buna si mai educata fara televizor

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s