Fotbalul dupa gratii… Ete cacat.

Snapshot_2013-08-04_175018Acu’ ce sa zic, sa te caci pe tine de emotie si mai multe nu. Numa’ titluri bombastice peste tot, fotbal dupa gratii, legende incatusate… Hai sictir. Hai sa plangem pentru MM Stoica, pentru Becali. Uite saracii, au ajuns toti la puscarie. Sau pe Popescu. Cate a facut Gica Popescu pentru Romania… Pai? Cate a facut? A facut ceva? Pentru Romania? Nu, nu a facut nimic. Nici el si nici celalalt mare analfabet national, marele Gica Hagi. Cel care voia sa i se faca statuie din acelasi motiv, c’a facut multe pentru Romania.

Nu fratilor, nu a facut nimic pentru Romania. Au facut pentru ei, au facut pentru faima lor, pentru avere, pentru popularitate. Pentru familia si neamurile lor. Nu pentru mine, nu pentru voi sau pentru Romania. Amintiti’va cate a facut agramatul de Raducioiu care a uitat limba tarii pentru care a facut atat de multe dupa ce’a frecat banca de rezerve prin Italia o vreme.

Oamenii astia au furat ca talharii la drumul mare. Au escrocat, inselat, injurat si dracu mai stie ce’au facut. Pentru ce sa’mi fie mila? Pai ce, ei fac puscarie cum as face eu daca as fura un sac de cartofi? Sau un hodorog din Prundu Bargaului daca se leaga de’o palma de pamant?

Terminati dracu’ cu prostiile, nu va mai cacati pe voi.

Advertisements

One Comment to “Fotbalul dupa gratii… Ete cacat.”

  1. pina la urma trebuia sa ajunga bratul legii si pe la ei. totusi e praf in ochi pentru ce se intimpla in guvernarea tarii.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s