Ucraina? Fuck off!

imagesNu vreau sa par nici marlan, nici insensibil. Nici sa ma cac pe mine ca o demoazela profund afectata de ce se intampla cu vecinii nostri nu vreau. Ucraina e …tulburata de framantari interne destul de nasoale. Asta e clar. Mi’e ciuda ca mor oameni, dar doar atat. De ce mor? In Romania de ce’au murit? Prin Africa de ce mor? Iran, Irak sau Afganistan? Aia de ce mor? Dezvoltarea demografica pune mari probleme, asta e si mai clar. Suntem foarte multi, din ce in ce mai multi. Probabil fiecare tara trebuie sa regandeasca felul in care isi administreaza aceasta noua si din ce in ce mai grava problema.

Ucraina? Nu e diferita de alte tari, e insa diferita pentru mine. Va spun si de ce nu as ridica un pai pentru cei de acolo.

Remember Insula Serpilor? Cu ce drept si’au asumat’o? Ah, erau sub tutela rusilor? Isi permiteau? Sa’si permita si acum ce li se intampla.

In 1918 si 1945 cand doreau anexarea Moldovei de peste Prut aveau dreptul  asta? Ah, erau sub tutela Moscovei si’si permiteau asta. Pai, sa’si permita si acum.

Cum o duc etnicii romani din Ucraina stie cineva? Se vorbeste despre asta pe undeva? Nu. Asta ziceam si eu. Cei din Ucraina nu’s la fel de permisivi ca romanul.

Au intrat rusii in Crimeea? Frectii! Crimeea  nu a fost niciodata a Ucrainei asa cum nici Ardealul nu a fost vreodata a ungurilor, Basarabia a rusilor sau (cu riscul de’a ma repeta) Insula Serpilor a Ucrainei.

Hai sa nu ne mai cacam pe noi. Varsati lacrimi pentru Ucraina? Varsati voi, eu aleg sa trag o basina. Fiecare primeste in timp ceea ce merita.

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s