Doru Ciocan

ciocan-doruZice asa: s’a terminat cu smecheria, romanul nu mai trebuie sa fure caldura de la vecini… C’asa suntem noi, niste hoti care fura (atentie!) caldura prin pereti. De la vecinul care oricum e probabil la fel de cacat pe el de frig ca si mine. Asa grait’a domnul Doru Ciocan, asta a stat la baza propunerii domniei sale de’a interzice omului sa’si dea robinetele la calorifer mai incet. Mai precis sa oblige omul sa lase cacatu’ ala de robinet deschis… Cum sa va zic eu dumneavoastra, domnule Ciocan??

V’as injura. Mult. V’as mascari si v’as acoperi cu atat de mult cacat cat nu caca agramata de Maria Grapini in zece ani, sau Ponta sau pana mea – tre’ sa fie un specimen pe care sa’l limbuiesti rectal. Un om care poate debita asemenea cretinitati nu poate fi decat un limbist ordinar, unu’ care, pe langa faptul c’o are mica, mai e si impotent si urat. La dumneata e mult mai grav! Dumneata esti si incredibil de prost! Da’ prost, ba, baiatule! Induiosator de prost!

Pai sunt curios. Cum ar putea Ciocanica – pula mica sa ma oblige pe mine sa nu opresc caloriferul? Pai, daca eu il vreau inchis, tu de ce ma obligi sa’l las deschis? Poate’s eschimos si’mi place frigul. Cum sa ma obligi sa il tin deschis? Pai sunt oameni atat de amarati de n’au bani de’o aspirina bai, boule! Nu au toti salariul tau, animal retardat ce esti! Daca tu te scalzi in bani sau salarii de nu le mai stii numarul, crezi ca’s toti ca tine?

Ia’te de mana cu sclavul ala de Opaina. Si ala moare de frica sa nu fie careva care sa fure mai mult decat el. Futu’va muma’n cur de animale nenorocite! Nu va mai satura Satana de mancat cacat!

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s