Colon Help si epoca WI-FI

indexSe stie: un colon sanatos iti asigura o viata sanatoasa. Adica risti sa fii sanatos mai mult decat unu’ care are un colon bolnav. Gurile rele spun ca pentru a avea un corp sanatos, trebuie sa asiguri distinsului tau fizic un tranzit intestinal sanatos. Colonul nu se mai ingroasa, nu mai sunt pe el depuneri nocive si deci, nu mai mori otravit. Concluzie: trebuie sa te caci. Simplu.

Problema e ca multi o facem gresit. Ne grabim. Ori ne trezim cand ceilalti din casa s’au trezit deja, ori avem o gagica noua si ne e jena sa ne… manifestam, ori suntem presati de timp sau, de ce nu, ne plictisim cacandu’ne. Cat sa te si caci? Cat sa stai si pe wc? Unora le vin idei, se gandesc la diverse. I’apuca depresia. Am auzit ca unii se forteaza atat de tare sa termine mai repede incat le sar ochii din cap. Le pocneste o vena la hipotalamus si mor. Sau faci hernie sau apendicita si, nefiind atent, dai in septicemie si mori. Sau mori sufocat, sau de scarba cand vezi ce iese din tine… Dracu’ stie. Nimic nu mai e simplu in ziua de azi.

Aici intervine puterea binefacatoare a WI-FI’ului. Iei frumos tableta sau telefonul tau de ultima generatie si te duci acolo unde si imparatul se duce singur. Stai pe Facebook, Twitter sau Hi 5 pana’ti caci si amigdalita din gat. Nimeni nu te poate scoate de acolo. Nici macar cutremurul. Statistica spune ca un wi’fi bun dubleaza timpul statului pe wc. E bine as zice, voi nu? Te linistesti la nervii stomacului, otrava din tine e eliminata… astea. Inainte te grabeai sa poti ajunge la PC, acum nu mai e cazul. Iei pc’ul cu tine.

Mergea acum ceva vreme si fara asa ceva. Te duceai si jucai Candy Crush Saga sau d’ala de spart bile pana te cacai pe tine la figurat. La propriu situatia se schimba. Experienta personala imi spune ca erai atat de concentrat sa treci v’un stadiu din ala mai complicat incat uitai de ce te’ai dus la baie. As forta un pic nota zicand ca te ridicai de pe wc de frica sa nu te caci pe tine in metrou, tramvai sau ma rog, in ceva’ul care te transporta la munca. Parerea mea.

In WI-FI we trust

Advertisements

5 Comments to “Colon Help si epoca WI-FI”

  1. Sărmanul Elvis a murit chiar încercînd să facă ceva acolo, în încăperea solitară.

  2. revin cu o completareîn italiană

  3. Cam asaaa… :)))) mi.era dor de articole de genu’… (da’ tot godzila gandacelu e favoritu meu)

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s