Antena 3

Antena 3. Daca ar fi sa fac o asociere, as spune ca singurii barbati ramasi in aceasta institutie sunt cei care nu se vad. Cei din spatele camerelor, tehnicienii, profesionistii… Cei care fac lucrurile sa fie. Sa se invarta. Tot respectul pentru ei si nu trebuiesc asociati cu maimutele care apar pe sticla, cu mercenari gen Mircea Badea, Gadea sau nu stiu ce alti bipezi mai sunt pe acolo si care nu aduc onoare meseriei pe care cu maxima indulgenta putem spune ca o fac. Modul feroce in care au ales sa jigneasca o femeie este cel putin condamnabil. Azi e Andreea Pora, maine cine urmeaza? O alta femeie? Gadea am inteles ca’i nu stiu ce forma de preot. Cum traieste cu ideea ca o femeie este terfelita in halul asta?

De la Mircea Badea nu ai pretentii. Exemplarul este atat de limitat intelectual incat n’ai ce’i cere. Orice text scris despre el e un consum inutil de litere.

One Comment to “Antena 3”

  1. Foarte adevarat, Mircea B. ar fi trebuit sa se limiteze la emisiunea matinala pe care o avea cu Teo. Este o mizerie emisiune pe care o face, iar el este o panarama pe care cu siguranta Voiculescu o plateste inainte de a presta serviciile (probabil in gura). Acum vorbesc din amintiri, nu m-am mai uitat la tv de mult timp si nu mi-a placut Badea niciodata.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s