Radu Banciu vs o tanti nemultumita

Snapshot_2013-12-30_204711Da, mai era un jurnalist de provincie care nu voia popularitate. Prin Buftea parca. Si ala la fel, c’o conduita morala mai dreapta decat pisatul boului, nu voia nici el sa fie popular. Dupa ce a lins cateva mii de cururi si’a vazut ca nu’i merge, a inceput sa injure. Pe toata lumea. Sa dea “replici usturatoare”. Cam asa si studenta noastra, cea cu replica usturatoare la adresa lu’ Banciu. Si ea a fost inspirata. Da, nu zice nimeni ca nu’i spurcat la gura. E mai mult decat evident asta. Ce nu e evident? Usturimea din replica. Unde era rautatea? Am citit articolul si’am vazut doar o duduie ofuscata c’a facut’o unu curva. Nimic altceva.

L’a pus la punct… M’ati omorat! Imediat o sa’i crape obrazul de rusine. Toata lumea e socata de ce scoate pe gura, da’s toti de acord cu el, ipocritii. De fapt ce ne deranjeaza? Ca are fudulii sa zica lucrurilor pe nume? Da, mai da si cu bata in balta, nu contesta nimeni asta. De aici pana la faze gen replici usturatoare sau alte cacaturi grandioase e cale lunga. Hai sa fim seriosi. Tanara spune ca nu a facut inca ce zice Banciu ca fac UNELE, studente de obicei. Scumpa mea, sa  vedem cum te tii de cuvant si jos palaria dupa asta. Nu? Asa, ai dat doar o replica. Pe blogul tau. Nimic altceva. Alti ziaristi care cel mai probabil aveau ceva cu nesimtitul de care vorbesti “pe blogul tau”, te’au scos din anonimat. Deocamdata.

Nimic altceva.

Advertisements

One Comment to “Radu Banciu vs o tanti nemultumita”

  1. Normal, toate curvele spun ca ele nu sunt asa. Ca sa vezi cum sunt moldovencele, arunca un ochi aici : http://www.muligambia.com/

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: