Curva = Om

1509180_10151871841245885_410293793_nUneori mai om decat o cucoana din asta pudica. Decat o “doamna” indelung admirata, invidiata si dorita. In fine, titlu’ bombastic: prostituata la produs cu copilul dupa ea. Curvele nu mai au simtul masurii, merg sa faca bani luandu’si copilul cu ele… Sa le omoram cu pietre, sa le spanzuram. Sa le taiem mainile si picioarele si sa le dam la porci sa le manance. Ale dracu curve, nenorocite!

Ai dracu’ prosti!

E incalificabil gestul, e adevarat. Nimeni insa nu se gandeste la un alt aspect. Curva aia si’a asumat copilul, nu l’a avortat, nu l’a abandonat in tomberoane sa crape singur. Nu l’a lasat in grija unei bunici imbecile sa’l gaseasca sfasiat de caini. Inconstientilor! Curva aia are o disponibilitate in a fi mama mai mare decat mii de “doamne” din astea de tot cacatul.

Nu mai confundati prostituatele cu curvele care v’au prostit in timp pentru simplu fapt ca sunteti prea limitati. Onanistilor!

One Comment to “Curva = Om”

  1. Un copilas la mare se juca cu nisip.Vine un politist:-Ce faci mai copile acolo?-Un politis!-Si cum il faci?-Apa,nisip si cacat.Politistul il bate pe copil.A 2-a zi iar copilul pe plaja:Politistul il intreaba:-Ce faci mai copile acolo?Copilul:-Un politist.-Si cum il faci?-Apa nisip si cacat.Iar il bate politistul pe copil.A 3a zi copilul iar e pe plaja.Politistul:-Ce faci mai colpile acolo?-Un pompier.-Si cum il faci?-Apa si nisip.-Si cacat nu mai pui?-Nu ca iase un politist.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: