Life in plastic, is fantastic… Bianca Dragusanu

Snapshot_2014-01-07_191519Un fel de caca. Scuzati limbajul, dar am tot fost tras prieteneste de maneca vis a vis de limbaj. Deci, nu mai zic nimic despre domnul penis. E vulgar. Sa vorbim despre Victor Slav si despre “sotia” lui, Bianca Dragusanu. Ma, as vrea sa ma fac bine inteles: nu am nimic nici cu unu’ nici cu celalalt, e doar o parere. Victor Slav ACUM pare un baietel dezamagit de faptul ca jucaria la care a visat o viata intreaga e mult sub asteptari, Bianca… E Bianca. Aceeasi hiena oportunista, aceeasi pocnitoare menita sa detoneze doar in maini nesigure.

Cu cine’i merge, fireste. A incercat cu golanul ala din Tg Jiu, dar nu i’a mers. Ala i’a rupt oasele si’a pus’o acolo unde’i e locul, la bordura. A mai incercat si cu fatalaul ala de Catalin Botezatu dar la fel, s’a dovedit ca pana si un gay aflat in plina faza de negare e in stare sa dea cu voleul cand o curva mai mare decat el incearca sa’i incalce teritoriul. Se poate si asta.

Bianca? Jenanta de la cap la coada. Aceasta Chucky a show bizului mitic nu se dezminte, functioneaza cata vreme are baterii. Despre ce baterii vorbim? Par exampl’ (exkiuz mai frenci), Victor Slav e genul de acumulator despre care vorbesc. Naiv, mereu ca scos din cutie, mereu cu “rezervele” pregatite. Ceva nou? Nimic nou. Prostii suntem noi. Orice pomenire de nume, orice barfa sau poveste aruncata premeditat sau nu spre multime, face sa le creasca acestora cota de piata. Le aduce un ban in plus.

Noi? Barfim, povestim, suntem vehementi cand ne sustinem punctul de vedere. Bianca e o pocnitoare ieftina careia noi i’am crescut cota de piata prin atentia pe care i’o acordam. La fel functioneaza si cu celelalte fiinte care fac parte din prostitutia asta numita showbiz. Ne place sau nu, asta e adevarul. Noi valorizam astfel de nulitati.

Degeaba ne ofuscam. Asta e adevarul. Injurati sau nu, ei fac bani, noi discutam, doar la asta ne pricepem.

Ps. Parerea mea e ca totul e o facatura penala, ca Victor Slav e cel putin la fel de curva. Vom vedea, astept impacarea.

Advertisements

3 Comments to “Life in plastic, is fantastic… Bianca Dragusanu”

  1. Exact! Si eu cred ca inclusiv nunta a fost o facatura menita a le aduce bani … In special ei 😦

  2. o vorba din batrani spune: “curva nu-s’ fute norocu’ “, iar o alta, sigur, tot din intelepciunea populara, zice ca: “la curu laudat sa nu mergi cu prohabu dezlegat”. Q.E.D.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: