Suntem la fel. Toti.

1477725_678814618805526_937422984_nSuntem totusi atat de diferiti…

Sigurul aspect la care ne potrivim e felul in care ne bucuram de ceea ce primim. E acea luminita care apare in ochi doar in anumite circumstante, cu anumite ocazii. Din pacate nu o avem toti si nu mereu. Sau foarte rar… Citeam pe undeva despre diferiti umanoizi care erau foarte suparati ca Mosul nu le’a adus aifoanele dorite, laptoape si alte nimicuri gen…  lux si alte minunatii. Podoabe.

N’as vrea sa dramatizez, dar ma gandesc totusi la cei care nu si’au permis cadouri, pur si simplu. Am zis acum ceva vreme ca mosul e ipocrit. Nu e numai ipocrit, uneori e si crud. Dumnezeu la fel. Insa el are o scuza, are planurile lui. Nu stau eu sa fac analiza acum. Spuneam doar. Un copil plange ca nu a primit nush ce prostie absolut inutila, un parinte plange ca si’a pierdut copilul, unul isi permite sa daruiasca insa nu are cui, in timp ce altii se fac placuti daruind. Stramba dreptate…

Fie ca… Ca ce?

Merry Fucking Christmas

Advertisements

3 Comments to “Suntem la fel. Toti.”

  1. trist dar adevarat. partea proasta e ca nu poti sa-i multumesti pe toti. pina sa fac un comment am citit postarea ta impreuna cu un amic care m-a onorat cu prezenta. tipul foarte practic a spus ca cei ce nu isi permit cresterea decenta a unui copil sa nu il faca. a zis ca e mare pacat sa chinui un suflet nevinovat. inclin sa-i dau dreptate.

    • Are dreptate. Ce facem insa? Facem copii doar daca suntem bogati? Totusi, ideea articolului nu se referea strict la cadourile facute copiilor.

      • M-am prins. Ideea pe care eu incercam sa o transmit e ca sunt si multi iresponsabi.Evident ca toti ne dorim copii,si cei bogati si cei saraci,dar sa ai facem responsabil.Un copil inseamna si sacrificiu de sine.Nu ma laud si nici nu ma pling dar pentru a asigura copilului meu un trai cit de cit decent am luat si al doilea job.Daca iti doresti un copil trebuie sa fi responsabil pentru el.E greu dar nu imposibil.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: