Cu trenul… D’astea.

images-24Pai n’auzi? Daca deschid rucsacul, umplu tot vagonul cu miros de carnati. Daca nu’l deschid, raman fara baterie la tableta. Grea decizie. Miros de carnati amestecat cu miros de sarmale, piftie (sau in orice caz ceva cu usturoi care nu miroase a carnati) sau tableta… daca stau fara tableta, ma uit la vecinii de vagon. Baba asezata cumva pe diagonala doarme deja. Dormea de dinainte de’a ajunge la Ploiesti. Slava Domnului ca e la distanta! Ceva ciudat pare sa’i iasa din nas, plus ca face si balonase cand respira…

Eh, greutati…

Una din fata are o cusca de transport animale. Teoretic ar trebui sa fie pisica. Teoretic. Practic miroase a dihor si scoate niste sunete zombalaice asa, ciudate. M’as uita mai atent, dar mi’e frica. Din interiorul custii simt o uitatura curioasa si pofticioasa spre OO’le mele. Cusca e sub masa. Intrebarea e: daca rupe cusca si ma musca, eu pe cine acuz si de ce? Ma rog, poate are astm si-o respira mai greu.

De vecina de scaun m’as lipsi bucuros. N’am nimic cu rromii, serios. Tipa insa e barbierita prost. Sau avea aparatul intreruperi pe lama. Are o mustata mai mare decat a mea. De la Ploiesti pana la Mizil m’am tot gandit cum sa’i zic sa dea cacatu’ ala de telefon mai incet. Nu’s curios ce face nush ce cantacioasa in camera goala, mai pe seara, pe inserat… What the fuck? Ce dracu’ casti o avea? Zici ca’s la concert.

Vecina din fata mea, aia cu animalul dubios, a rugat’o deja sa dea mai incet. Ca o deranjeaza. Acum mi’e frica sa adorm. Daca incep sa sforai, pune nebuna lighioana pe mine… Pana la urma am umblat in rucsac. Mirosul atat de familial al carnatilor proprii mi’a dat o stare de bine. Sa vedem cat tine. Vecina de alaturi s’a angajat deja in a treia discutie telefonica. Incearca sa’l corupa pe unu’ sa vina la revelion cu palinca. In timp ce’i povesteste de ea, mangaie tacticos o sticla de doi litri de frutti fresh. Cred ca acolo e palinca, suc sigur nu e. Sau e apa, dracu stie! Poate o deschide si’mi dau seama. Daca e totusi palinca in ea, ma bag in seama, eu am in rucsac doar apa plata.  Astia or avea vagon restaurant in trenul asta? M’oi fi urcat in trenul care trebuie? Nu am mai mers cu unu de 20 de ani cred.

Viata e frumoasa. Un nene umbla cu un cariucior cu de toate, inclusiv bere. 6 lei doza de Timisoreana. Futu’le muma’n cur de jepcari!

 

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: