Leapsa cu picturi. Un mare CACAT

Snapshot_2013-07-16_205755Promovati cultura cu aceeasi presiune cu care promovati hartia igienica. Aia cu diferite arome. De parca pe rectu’ vostru il doare in cur ca’l stergeti voi la nas cu hartie parfumata. Ipocriti. As vrea sa vad o leapsa din asta promovata de un no name. In afara de un share dat de matusa din Spania si de inca doi vecini cu care posteste o bere, nimeni n’ar reactiona. Daca initiativa vine insa de la un personaj mai popular, toata lumea isi aduce aminte ca se pricepe la arta. Da, cum sa nu… Hai sa facem din Facebook opera de arta, sa punem opere semnate de oameni despre care am aflat ca exista cu ajutorul maretului Google…

Priceputilor, unde’i nascut Picasso? De ce’a murit Luchian? Unde? Mai stiti si alta lucrare in afara de “car cu boi”? Boilor! Mari onanisti sunteti! Daca sunteti fani Alesandra Stan, nu inseamna ca va pricepeti la arta. Ignorantilor! Daca va intreaba cineva unde putem vedea parte din opera marelui Brancusi, habar n’aveti.

Loaze ipocrite!

One Comment to “Leapsa cu picturi. Un mare CACAT”

  1. aici ai mare dreptate ! si printre cei analfabeti in ale artei ma numar si eu desi il cunosc personal pe marele pictor Costinescu si sint prieten cu fiul pictorului si profesorului Alexie. macar eu am bunul simtz sa nu fac commenturi referitor la artisti plastici si operele lor..

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: