Fact…

O ziarista alearga dupa un militian de top ca aurolacii in gara dupa un pedofil englez. Militianul se intoarce si’i da – din motive de agasat la nervii capului – un sut in cur. Ziarista devine martira.

Toata lumea tine cu ziaristii.

Niste oameni se duc la proteste, iar unii is mai… vehementi. Bine, multi se duc acolo doar doar si’or lua un omor grav de la jandarmi. Asa devin martiri.

Toata lumea tine cu protestatarii. Sa admiram deci martirii, sa admiram revolutionarii.

Niste oameni ne conduc. Sa alegem asa, aleatoriu cateva nume. Sa zicem Ponta si Antonescu. Antonescu zice de Ponta ca ia decizii stupide, Ponta zice ca Antonescu minte. Ca e mitoman. Ambii pozeaza in demni vestali ai dreptatii insa amandoi il ling in cur pe Iliescu, Nastase sau Voiculescu. Amandoi sunt victime. Abuzati de Basescu… Mmmmmbun.

Toata lumea solidarizeaza cu victimile. Sa li se faca dreptate.

Puncte, puncte, puncte.

O pocnitoare ca Maruta, sustine cazuri sociale. Asta in conditiile in care el e platit cu niste mii de euro pe luna. Fizionomia il ajuta. Cu devla aia de pudel sodomizat e destul de credibil.

Toata lumea e solidara cu cel care face muult bine omului de rand. La fel facea si Gigi Becali. Diferenta e ca, in spatele milostiveniei proiectate, era o grandomanie acuta. Lumea e totusi prea proasta, asa ceva e greu de priceput. Gigi Becali a facut case la oameni… A facut o pula! Si’a spalat bani. Nu fiti cretini!

Toata lumea tine cu Gigi Becali…

Toata lumea e tampita.

Advertisements

2 Comments to “Fact…”

  1. ca si-a spalat banii, ‘au ba, ca a facut-o din grandomanie, ‘au ba, ce mai conteaza. cert e ca niste amarasteni totusi s-au ales cu ceva. deci nea Jiji nu e chear atat de p..os pe cat vrei dta. sa-l faci, pt. ca din p..a care ar fi putut sa o faca a mai dat si la altii si deci a facut o p..a ceva mai mica, adica o puţă. ceilalti mentionati de dta. au facut p..a mare pe seama amarastenilor. deci nu toata lumea e tampita ci numai amaratii de amarasteni. caci daca nu erau tampiti erau si ei pulosi.

  2. despre ultima parte din articolul tau m-am tot contrazis si eu zilele astea cu niste colegi de serviciu. In lumina noilor “eliberari” pe motive de “redactat carti” si bunatatea sufleteasca – pe banii altora – am impresia ca ai nostri chiar 🙂

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: