Eliberati Puscariasii!

Snapshot_2013-08-04_175018Pe langa cateva mii de gainari de mana a saptea, ies si adevaratii talhari. Nu? Nu asta e de fapt miza? Pe cine credeti ca doare fix in cur de pungasii care se intorc pe strazi? Pe Madalin Voicu sau pe trantitul ala de Paun? Frectii. Adevarata miza e alta. Nu trebuie sa fii strateg cu patalama, nu e cazul sa faci politica sau sa fii nu stiu ce intelectual. Adevarata miza e alta. Unde e teapa? La Ponta. Daca Adrian Nastase revine pe scena politica, Victor Viorel Ponta se intoarce la statutul de banal latratel. Cu atat ramane.

Votantii USL? Niste cretini. Ma intreb, unde’or fi cei care urlau cu 7 guri ca USL e salvarea Romaniei? Unde’s cei care mancau cacat cu 7 guri ca USL ne scoate din rahat? Va doresc sa va luati cate o muie cu fix 7 puli, simultan. Ma rog, depinde de cati violatori sau talhari v’or prinde pe drumuri laturalnice. Toate vaduvele triste, toti complexatii care faceau politica acum ceva vreme si sustineau USL mai cred acum in el? Tot Basescu e de vina si acum? Sa’l pupati in cur si pe Basescu acum, tot cu 7 guri. Poate asa va saturati si voi de mancat cacat anapoda. Tristilor!

Ma intreb, daca ar candida Fuego la nush ce functie, la asta ce nu v’ar placea? Nu are carisma lu’ Ponta? A adormitului de Crin Antonescu?

Da, chiar asa, reactia lu’ Crin Antonescu unde e vis a vis de asta? Vis a vis de idiotenia spusa de retardatul ala care e ministru la cultura desi sunt absolut convins ca nici “catelus cu paru’ cret” nu stie? Cine face politica? Voicu? Paun? Un “intelectual” ca Ponta lasa un tigan ratat care o sa fie vesnic in umbra ilustrului sau tata sa hotarasca cui da drumul pe strazi? Babele violate, pensionarii carora o sa le fure iar pungasii bruma de pensie prin autobuze, ce parere au, dom’ Ponta? Draga USL? Pe aia cine’i protejeaza?

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: