Rahatul NU contine colesterol. D’aia e atat de consumat.

Snapshot_2013-07-16_205755Cand recomanzi un site, recomanzi un site. Probabil pentru ca tu crezi in informatia oferita de acel site, il recomanzi. Consideri ca ce scrie acolo e util, societatii, celor de care esti inconjurat sau… Sau pur si simplu. Esti tu mai informator asa. Cand faci lobby pentru o companie aflata in conflict cu parte din opinia publica, se cheama ca faci lobby. Il faci din varii motive.

Ma scuzati. Cand faci lobby pentru o companie aflata in conflict cu o opinie publica de multe ori ignoranta, cand il faci in alta limba decat in cea inteleasa de pulime… Nu, hai sa reformulam. Cand mananci un cacat, fa’o in limba ta materna. Nu’l manca in limbi straine. Cand incerci sa te adresezi “par exampl” taranilor din Pungesti, celor de la Rosia Montana, cand incerci sa le explici cat de fain si delicat e Cevron’ul ca si companie, fa’o in LIMBA PE CARE EI O INTELEG. Recte, Romaneste. Intelegi? Nu prezenta articole in engleza, chineza, caracaleza sau pizda ma’tii’eza. Risti ca aia d’acolo sa nu inteleaga ce cacat mananci tu. Adica risti penibilul. Ma subantelegi? Stii ce zic?

Madafaker.

Ps. Minunata ” branza de Sibiu” eu un fake mai mare si mai urat decat surorile lu’ Ghita Ciobanu din reclama Vodafone. La fel de mare si de urat ca si produsele la fel de fake cumparate de aceeasi comercianti din Antefrig Bucuresti.

Natarailor.

Advertisements

One Comment to “Rahatul NU contine colesterol. D’aia e atat de consumat.”

  1. “USL și PDL, aceeași mizerie” se tot strigă prin piață de aproape doi ani. Aceasta e clasa politică Ion Iliescu. Fesenismul, dar voi de pe facebook nu știți nuanțele gri și grele ale acestui substantiv. Care apoi s-a rebranduit, ca să vorbesc pe limba prezentului, în fesenismul, chipurile “democrat” fie el PSD sau PD. USL și PDL, aceeași mizerie! S-au rebranduit din nou. Litera L din cele două acronime reprezintă trădătorii care au fost mereu liberalii, prietenii dintotdeauna ai lui Ion Iliescu. Liberalii, cei care au semnat oficial pentru investirea și susținerea a trei din cei patru premieri ai lui Ion Iliescu: Petre Roman, Theodor Stolojan și inclusiv Adrian Năstase. Ponta urma în mod natural pentru PNL.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: