Cer public demisia ministrului culturii, al ministrului Daniel Barbu!

descărcareDeclaratia acestui rebut uman aduce atingere deminitatii oricarui bolnav din lumea asta. Nu toti bolnavii de HIV sunt curve sau homosexuali cum cel mai probabil crede acest ministru absolut redus mintal. As vrea sa’i aflu parerea daca cineva din familia lui ar fi bolnav de o astfel de ingrozitoare maladie. Onorabil ar fi ca aceasta sa-i spunem fiinta sa’si asume idiotenia spusa si sa avem o demisie. A lui. Pur si simplu sunt socat de astfel de imbecilitate. Nici daca ai functiona cu 11% din capacitatea intelectuala nu ai spune asa ceva.

Festivaluri? Fa’le din banii tai, ai furat destul. Tu, clasa politica actuala, voi, cei pentru care inclusiv bolnavii astia platesc taxe. Animal idiot ce esti! Festivaluri? Asta vrei? Eu vreau demisia. Fizionomia te recomanda ca fiind absolut idiot. Nu ai ce cauta acolo, primata ordinara ce esti!

DEMISIA, vreau demisia ta! Sau Ponta, poate esti si tu barbat o data! Sau luati bani de la puscariasi! De la nenorocitii aia  care stau in puscarii ca la sanatoriu de ce nu vrei bani, dom’ ministru?

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: