Uniti salvam…

images-20Salvam un cacat, nu mai salvam nimic. Gata. A dat gerul, vine zapadica, nu mai e nimic de salvat. Cand ti s’ascunde cucu’ in fundul curului de frig, numa’ de salvat nu’ti mai arde. Ne salvam muraturile de la inghet, carnita adusa de la tara. Scoatem tot pe balcon la ger si scoatem frigiderele din priza, salvam niste curent electric ca s’asa dam in ulcer la fiecare factura care vine. Ce sa mai salvezi? Unde dracu’ sa te mai duci pe canceru’ asta?

Gata cu revolutiile in strada. A venit vremea bocitoarelor astea profesioniste, astea de fac revolutie pe internet, care protesteaza pe Facebook sau Twitter. Se face revolutie pe bloguri, nene, nu in strada. In strada nici curvele nu mai ies. “S’asa nu se intampla nimic, ce sa rezolv eu?” “Eu ies, da’ o sa fiu singur acolo.” Nu? Parca asta era anul trecut scuza preferata. Nu mai tin minte, dar parca asa suna.

Stam frumos la televizor, ne uitam la Gadea sau la Banciu, la Turcescu sau nu stiu ce curve d’astea slinoase mai ies pe sticla si ne dam cu parerea. Luam atitudine si abia asteptam primavara. Ce’o sa le mai facem noi guvernantilor la primavara… Mama, mama. Acum? Acum suntem ocupati. Vin sarbatorile, trebuie sa fim mai buni, sa fim crestini. Tinem post… Astea. Nici la buci nu mai dam de frica instantei divine. Vine Hrusca, Banica, or sa ne cante frumos, o sa ne simtim umani. Uman ma simt si cand mi’o prind la fermoar. Tot uman ma doare si acolo. Tot umana e si ruperea de stanga si durutul in cur de ce se intampla pe langa mine. Eu sunt doar mai bun, mai cald. Fara sa’i ascult pe tristii aia care vin sa’mi cante contra cost. Ca tot sunt ei buni crestini si vor sa’mi indulceasca viata.

N’avem noi nevoie de revolutii acum. Sa le faca ucrainienii si pentru noi.

Advertisements

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: