Mircea Badea, chiar el…

Snapshot_2013-12-03_175902
Acum… Mno, eu nu stiu cum e sa treci prin asa ceva. Banuiesc insa ca e pe undeva justificata treaba. Cand din varii motive nu’ti mai poti fute femeia, capeti apucaturi necrofile. Futi morti, bolnavi, pe ma’sa aluia care nu te place sau… na. Futi si tu ce prinzi. Frustrant as zice.

A fost odata ca’n povesti
A fost ca niciodata
Din bancuri parca adunat
Un prost cu fruntea lata

Da, chiar el. Mircea Badea. Acest Maurice Munteanu al televiziunii.

Gelos pe faptul ca nea Jean Van Damme a reusit un spagat superb pe doua camioane, eroul nostru denumit generic Lupu’ Albastru a incercat acelasi lucru. Cum originalul ideii fuse’se deja infaptuit de mult mai celebrul erou din filmele cu batai, Mircea Badea a incercat sa’l faca pe doi cacati. Idee proasta, probabil c’a nimerit unii de vegetarian, moi. A dat cu nasu’ in ei. Si mai traumatizant. Frustrat ca nici aici nu scapa de gustul cacatului cu care s’a obisnuit lingand indelung cururi de Voiculesti sau mai stiu eu ce alte neamuri de “Esti”, Mirciulica a facut ce’a stiut el mai bine, a casunat pe altii. De aici pana la deja banalul “fut pe ma’ta aia canceroasa” sau chestii care presupun bagatu’ organului caruia cu o maaaaaaaare indulgenta ar putea sa’i zica pula, a mai fost doar un pas.

Lupuletu’ nostru s’a ofuscat. S’a dus la ma’sa sa se planga da’ si aia l’a trimis la dus: marsh ca mirosi a cacat. Nevasta’sa la fel: te’as pupa, da’ esti …transpirat, ma duc la sala. Acolo sunt unii care poseda altfel de potenta, nu d’astia de confunda linsu’ cururilor cu un sport extrem… Lume rea, Mirciulica, cruda.

Tocmai tu sa te lovesti de asa ceva? Pana si distinsul Oreste ti’a administrat o muie monumentala. Bine, intr’un limbaj pe care un om inchistat, onanist, limitat, libidinos, ingramadit, impotent intelectual, fizic si emotional ca tine nu’l poate intelege. Adica a folosit un limbaj mai elevat. Intelegi ce zic? Nu cred. Multe curve au un vocabular limitat, iar tu nu faci exceptie. Pardon, curvele media, la ele ma refer. Oricum, scuze ar fi. O educatie indoielnica poate genera in timp un limbaj ca al tau. Cu riscul de’a ma repeta, unu’ care mai face si sex din cand in cand, prefera sa iubeasca femeia, nu s’o injure. Fii si tu barbat, nu sta ca Botezatu! Numa’ ala pozeaza in barbatul fatal desi stiu deja si tarabagii din piata pentru ce cumpara castraveti. Ar putea fi totusi o idee buna, poate asa, apucaturile tale dezaxate s’ar mai potoli.

Numa zic. Tu fa cum crezi…

Advertisements

2 Comments to “Mircea Badea, chiar el…”

  1. nu stiu ce sa zic e ca de cateva zile am starea asta de ameteala nu stiu ce sa fac dar cred ca o merg la dr.ma trezesc dimineata si nu am chef de nimic numai ca am starea asta de moleseala nu pot face absolut nimic decat sa stau in pat si sa lenevesc.vreau si eu un raspuns.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: