Loredana feat Cornel Ilie… Decat.

images-16Ma, baiatule… A facut Loredana asta o piesa… N’ai vazut! Ma refer la ultima piesa scoasa, asta pe care’o canta cu pustiul asta de la Vunk. N’as vrea sa fiu nesimtit, dar totusi, de cate ori o ascult, ma gandesc la Israela si la Liviu ei. Baba aia care s’a cuplat cu un pusti tembel si usor imbecil. Nu stiu cata nevoie era de piesa asta. Probabil, daca o canta cu vreo pustoaica, era mai faina. Asa… Loredana arata ca o baba nimfomana si pedofila, Ilie ala sau cum il cheama, arata ca un pusti care a avut nesansa sa fie dezvirginat de bunica celui mai bun prieten. Traumatizat cumva.

Pe undeva e de inteles alegerea Loredanei. Cu cine era s’o cante? Aia e mai batrana si decat Alexandru Arsinel, o fi vrut si ea ceva prospaturi pe langa ea. In fond doar nu era s’o cante cu Aurelian Temisan sau mai rau, cu Adrian Enache.

Mesajul piesei… Nu se stie, e mai incert decat varsta sau gusturile Loredanei. Ea nu stie daca vrea sa fie Madona, Lady Gaga sau nush… Elton John. E oricum undeva pe acolo. Azi nu esti al meeeeu.. Nu, nu’s! Am fugit dreaq… Cand m’am trezit dimineata si te’am vazut langa mine in pat, am zis ca visez. Pareai mai mult dornica sa ma musti de jugulara decat sa faci o amarata de cafea. Asta pare sa spuna privirea pustiului cand canta cu ea. Traumatizant.

Altfel e bine. Cornel Ilie pare multumit ca si’a pierdut in sfarsit virginitatea. Loredana e la fel de multumita, a mai aparut si ea intr’un videoclip. Videoclipul la randul lui e multumit. Producatorii de fond de ten sunt si ei in delir. O tona jumate de fond de ten sau cat si’o fi pus Loredana pe ochi i’a scos din saracie… Totul e bine.

One Comment to “Loredana feat Cornel Ilie… Decat.”

  1. Nu esti corect,ref la varsta, sunt sase ani intre ei,nu 60 ca la Israela cu Liviu :))) Dar era de asteptat sa para el mai tinerel, ca tare fromos mai este :)))

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: