Sa fii…

images-22Sa fii rau, sa fii doborat de complexe si frustrari, sa incerci sa le acoperi cu o gura spurcata. Sa otravesti cu o respiratie sulfuroasa, sa vorbesti de rau cand imoralitatea ti’e dovedita, de bani cand tariful tau a ajuns subiect de gluma. Sa ai apucaturi elevate pentru a acoperi un comportament de tarfa de tractir. Sa ocarasti la altii ceea ce la tine a devenit etalon, sa acoperi jegul comportamental cu parfumuri fine. Sa fii otravit de gandul ca, si atunci cand esti injurat, cineva iti spune “sa ma pis pe tine” pentru simplu fapt ca “futu’te” e pur si simplu dizgratios, grotesc si mai ales scarbos in ceea ce te priveste.

Sa privesti superior de la inaltimea mormanului de gunoi pe care stai la ceilalti, sa ranjesti ca o hiena nimfomana si sociopata catre corul de bocitoare si lingai pe care, din frica de’a nu’ti spune cineva ca esti de fapt de tot cacatu, i’ai acceptat langa tine. Sa vorbesti despre curve cu cei care intorc scarbiti capul pentru ca respiratia iti miroase a moloz desertat de umflati, cracanati, nespalati  in incapatoarea’ti gura contra cost. Sa vorbesti despre decenta, despre stil, sa vorbesti despre discretie cand si’un rinocer e mai subtil decat tine, despre inteligenta cand propriile tale capacitati intelectuale sunt pur si simplu raportate portiunii inghinale.

Sa faci ce? Sa fii ce? Un domn? O doamna?  E ca si cum ai fi o femeie frustrata, constienta ca poate extrem de putin. O femeie care nu mai e dorita si care, de focul faptului ca nu o mai incaleca nimeni de placere, se apuca ea de calarie. Ironia sortii, tot contra cost.

Advertisements

One Comment to “Sa fii…”

  1. Problema ei nu e incalecarea, ci tocmai ca e batrana pentru meseria care a consacrat-o, asa ca e cam “descalecata” si ca oricat ar vrea sa para de 30 de ani, nici cu gura plina nu arata de mai putin de 50.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: