Despre PASIUNE.

Pasiune, tovarasi, pasiune. Pasiunea mea e… pasiunea. In toate formele ei. Sunt pasional. Nu pot sa ma abtin. Ma enervez cu pasiune, iubesc cu pasiune… Micile mele “naravuri” sunt infaptuite in acelasi fel. Nu pot sa ma abtin. Da, de multe ori sunt nesemnificative, nedemne de luat in seama sau pur si simplu neinteresante. Pentru altii.

Cine stabileste insa ce e interesant? Cine hotaraste daca ce fac eu sau altul care e incantat de micile lui “nimicuri” important pentru omenire? Sincer? Ma doare’n cur de ce crede altul ca e important. Important pentru cine? Important e ce ne aduce bucurie. Atat si nimic altceva. Asta e fericirea de fapt. Ceva’ul ala care ne aduce placere, care ne face sa fim nerabdatori. Asteptarea aia care ne face sa nu avem stare. Un fel de fluturasi, dar altfel… Ca si cum ai fi indragostit.

O femeie patimasa, una care iti place, o pictura sau o piesa de teatru… Un sarut, o mana calda sau o oala de ciorba facuta. Aprecierea celui de langa tine… Astea. Tovarasi, asta e placerea!

Restul e poveste…

Advertisements

One Comment to “Despre PASIUNE.”

  1. “ca si cum”..suna un picut ciudat,doar atat…in rest am inteles 🙂

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: