Filozofia Sexului cu… Andre

Asemanari ar fi… Bine, fireste ca mai sunt si exceptii, da’ deh, asemanarile sunt mult mai evidente. Si mai multe… Am rasfoit oleaca trei bloguri. Blogu’ lu Otrava, Filozofia Sexului si pe momite virgine ala de Radu F. Constantinescu… Citeam si ma gandeam la Andre. Le mai tineti minte? Fatucile alea care’l rugau p’alde tat’su sa le lase la mare din motive de indragostit lulea… Alea oloage intelectual, carliontate si usor afazice asa. In fine. Citeam si ma gandeam la ele, la fanii lor. Daca te uitai in public cand aveau un concert, vedeai 200 de copii care dadeau sincron din cap si 100 de parinti usor timorati de perspectiva care se proiecta deja.

Timpul a trecut, fetele de la Andre s’au facut mari, fanele s’au facut si ele… Acum citesc cu un romantism balegos Filozofia Sexului… Sau pe Otrava. Citesc si’si amintesc cu nostalgie omorul luat de la tat’su cand i’au spus ca vor sa mearga la mare cu Mos Craciun. Finete maxima, se transpun in pielea personajului, se simt obligate sa comenteze p’acolo. In fond si la urma urmei uite, articolul asta parca e povestea vietii mele… Minunatie maxima. De unde deducem ca Radu F. Constantinescu are o legatura speciala cu cititoarele lui, una astrala, telepatica. Le ghiceste gandurile, mai ales alora de 12,6 ani din care e formata armata lor de “apreciatori”. Al lui si’a lu’ Otrava.

Altfel… Aceeasi medie de varsta la fani ca la Andre. Aceleasi domnite frustrate, aceeasi parinti sufocati de gandul ca peste ani copchilul lor ar putea lua de etalon asa ceva… Poti sa’i condamni? Experienta lor de viata o sa fie care? Sau cum o sa fie? Pretabila experientelor prin care au trecut distinsii filozofi post pubertate de care va povestesc? N’as zice ca ma incanta ideea…

Cu scuzele de rigoare pentru doamnele din ziua de azi, fostele fane Andre… Cele care gasesc eructatiile alea interesante. Ma, a facut cineva v’un studiu? S’ar putea sa constatam ca aceste fane sunt singure by default. Niciun barbat nu’i suficient de bun pentru ele. Au cele mai mari asteptari etc.

In fine.

Advertisements

One Comment to “Filozofia Sexului cu… Andre”

  1. n-are a-face… si eu sunt singura by default si nu am fost fana andrele

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s