De prin puscarii auzite.

images-26Zice asa:

“Regimul de detentie imi ataca nush cum demnitatea, ma simt umilita aici”… Asta spune doamna judecatoare, cea care a fost arestata pentru luare de mita si alte nebuneli. Se simte umilita pentru ca ea, o femeie cu atat de multa scoala, e nevoita sa stea in camera cu niste analfabeti…Ce sa zic mai doamna, ai si dumneata dreptate. E sub demnitatea omului sa stea inchis printre analfabeti, aveti perfecta dreptate. Mai e un aspect de care justitia din care ati facut parte nu tine cont. Fireste ca legaturile de afara v’au ramas. Ce combinatii sa mai puteti face acum, cu gainarii de rand? Fireste, daca stateati in camera cu niste oameni de afaceri, era mult mai bine. Mai o combinatie, un brainstorming… Alea, alea. Mai iesea de’o ciunga. Nu va pot condamna.

Sistemul de detentie a fost conceput si gandit sa functioneze ca o pedeapsa. Sa-i faca pe infractori sa nu’si doreasca sa mai ajunga acolo, sa’i descurajeze. D’aia pe timpul marelui Vlad Tepes vi se baga un ciomag din ala mare in cur, pe timpu’ lu’ Pazvante erati bagati la ocna sau legati in lanturi prin nu stiu ce beciuri. Sa va reamintesc ca in China zilelor noastre sunt inca de mare angajament executiile publice? Ma gandesc ca n’ar fi rau sa stiti si asta.

Pai? Ce’i asta? Puscaria nu e sanatoriu, mai doamna! Faceti parte din sistem. Ar trebui sa stiti asta. Bine, nesimtirea atinge cote maxime la noi, nimeni nu va condamna ca incercati, sunteti deja condamnata. Coruptie, luare de mita…. Intelegeti? Acolo nu sunteti nici in concediu, nici la sanatoriu. Acolo e puscarie. La puscarie ar trebui sa fie alte reguli, altele decat sunt intr’un sistem de cacat, un sistem permisiv ca cel din Romania.

Advertisements

2 Comments to “De prin puscarii auzite.”

  1. Se plinge si ea,ce vrei ? Nici nu ma mir 😮 mimoza unsa cu toate …gelurile .
    Sa nu ne miram cind colegii ei de breasla in”compasiunea specifica ” o sa o elibereze de “chinul”insuportabil al consecintelor bine-meritate ale faptelor sale ….

  2. foarte corect,partea proasta e ca o sa aiba viata lu’ Bombonel si a lu ‘Berbecalii’.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s