Multumim din inima, tovarase…

th (1)Ardi’ti’ar focu’ ala napraznic…

In fine. Ziceam de Marcel Nicolaescu. Domnu’ Maricel, vreau sa va spun ‘decat’ un singur lucru: faptul ca sunteti obisnuit cu placeri scatofile e absolut evident. Mi se pare tragic ca o laba frustrata ca domnia ta sa fie obligata sa linga cururi curate, spalate. Anormal, pe timpul defunctului dictator, lingeai si matale ce prindeai. Nu prea aveau oamenii cum sa se spele pe la birou. E clar ca o apucatura veche nu are cum sa treaca atat de usor. Fiecare cu placerea lui. Fizionomia te recomanda clar ca fiind un limbist prost. Bine, daca ma intrebi pe mine, la cum arati, pari si usor retardat. Sa nu stam totusi impiedicati in detalii minore.

Ziceam de propuneri. Dumneavoastra propuneti sa ne spalam doar ziua. Misto. Partea proasta e ca noi, astia saracii adica, mai muncim si pana la 12 noaptea. Ce’om face? Ne culcam jegosi? Cum ar fi sa ajungi matale acasa si sa’ti gasesti femeia nespalata? Sau copii. Bine, daca ma pupi tu in cur acum un pic, nu transpiri. Te poti spala pe dinti si cu apa rece. Dar sa presupunem, ma, labagiu de ziua a saptea, sa presupunem ca te duci si tu la o curva. Ce’i zici? Ca nu te’ai spalat pentru ca ai propus tocmai tu o lege de tot cacatu’? Caca’s’ar pinguinii in gura domniei tale! Pai eu muncesc ca sclavu’ ca sa poti caca tu pe gura prostii? Nu mai avem o bucurie, manca’te’ar canceru’ de retardat penal! Nici sa ne spalam nu mai putem? Decat la ore fixe?

Vrem respect… Nu ti’e rusine? Ma, ordinarule! Retardatule! Tie nu ti’e rusine? Iti doresc sa’ti dea Dumnezeu numa’ dusuri cu cacat. Sa te lingi pe tot corpul ca pisica, singur sau cu tot neamu’ tau. Sunt tare curios. Dumneavoastra stati la bloc? La vila? V’ati permis centrala proprie?

Mortii vostri de talhari nenorociti!

Advertisements

One Comment to “Multumim din inima, tovarase…”

  1. de propunerea asta de lege nu am auzit dar niciodata nu se stie ce le mai bese capul alesilor nostrii !

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: