Despre Teatru.

Aseara am fost la teatru. Frumos. Si mai frumos ar fi daca lumea ar rupe mai des usile la astfel de evenimente. Piesa super… Trei tineri au reusit sa ma faca sa simt. Aveau ceva’ul ala care transmitea spectatorului stari. Esential, as zice, pentru un actor acest “ceva”. Am ras cand a fost de ras si va asigur c’au fost momente. Cand a fost de plans m’am abtinut. Acolo am lasat’o pe iubita mea sa se manifeste. Eu trebuia sa fiu ala mai barbat asa, desi… Recunosc, drama momentului chiar impunea o lacrima. Tinerii de care va vorbesc, actorii, chiar stiau ce au de facut. Aveau niste emotii cat casa de mari. Esentiale pentru a fi un bun actor, daca ma intrebati pe mine.

Natalie Ester. Regizoarea… Singura care avea emotii si mai mari decat actorii. Finalul absolut imprevizibil a fost beton. Nu vi’l povestesc, va las placerea de a-l vedea live.

Piesa se numeste “De ce tocmai tu?”. O recomand din inima. Merita!

Advertisements

6 Comments to “Despre Teatru.”

  1. a’ti fost fara mine :(((((((( si titlul piesei mi se potriveste…….a filmat cineva….vreau sa vad si eu……

    • Mergem impreuna cand e in alta locatie fratili mieu. M’am interesat la locatie inainte. Trebuia urcat la etajul 2 pe niste scari in spirala foarte inguste. Era foarte dificil aseara.

  2. Liviu Fratila, cuvintele tale sunt cel mai frumos cadou pe care l-am primit in ultima vreme. Iti multumesc si daca reusim sa ii facem pe oameni curiosi, dornici sa faca parte din aceasta poveste, va asteptam cu tot dragul din noi Duminica, ora 20 la Music Club/Teatrul Rosu (in spatele magazinului Cocor). Facem schimb de emotii pret de un ceas si evadam impreuna din cotidianul asta fara farmec.

  3. Mergeti la acest spectacol, e minunat jocul actorilor iar atmosfera e minunata. Mi-a placut mult, stai la masa, bei un suc bun..ceva cu grenadine, un deliciu si apoi actorii tineri, frumosi, talentati…O seara minunata. Pacat ca tine putin, eu mai vroiam, nu as fi plecat dar stingeau lumina…, se terminase.

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: