Scrisoare deschisa domnului Mihai Gadea.

images-19Domnule Buze Dulci, trebuie sa recunosc, ati starnit in mine dorinta de’a fi decent in exprimare. Nu ma intrebati de ce, nici eu nu stiu. Probabil unde nu am vazut in timp reactii precum are distinsul dumneavoastra coleg, ratoiul ala sodomizat, Mircea Badea. Apropo, expresia “sa moara ma’ta” a fost introdusa in televiziune de el. Stiati? Da, stiti, doar nu sunteti cretin. Ma rog, sunteti, dar nu la acelasi nivel ca Badea. Zic sa va explic punctual motivul acestei scrisori, al nemultumirii mele.

1. Ketamina? Sunteti sigur ca nu va hazardati in afirmatii? Poate ati auzit termenul pe undeva si’ati vrut sa aratati ca stiti cuvinte grele, precum amicul Ciuvica in emisiuni. Stiti ce’i aia ketamina? Sa nu faceti confuzie cu Xanaxul pe care tot uita sa si’l ia Badea.

Urina? Bem urina prietenei? Pai nu au toti apucaturi urofile. Daca placerea Varanului de’a va pune sa faceti shushu unu’ pe altu’ genereaza in voi placeri dezaxate, nu inseamna ca toti avem asa placeri. Mai da dracu’ si tu la buci ca o cam iei pe aratura.

“Avem fani, multi fani care pot iesi, pot veni peste voi si pot face diferenta…” Ce spui ma, Iliescule? Chemi si tu minerii? Ameninti? Sa vina sa faca ce mai precis? Ce sa faca aia 60.000 de mii cu care te lauzi? Sa ne bata? Ti’ai pierdut simtul realitatii? Bine, fizionomia te recomanda ca fiind batut cu usa de la lift peste urechi. Ti’a afectat asta capacitatea de’a gandi? Mania grandorii merge la tine pana acolo incat iti permiti sa spui ca, daca va suparam, veniti peste noi si ne bateti? Cine sa vina? Aia 60.000 care au venit cand i’ati chemat doar pentru ca le canta laba trista ala de Alex Velea si babuinul ala de Connect-R? Pai daca nu veneau aia sa cante, aveati 3 basini vechi ca si public. Cu voi cu tot!

Mai si ridici acuzator dejtu’ in sus… Gadeo, buzele tale sunt facute sa pupe cururi. Tu nu esti erou, nu ai cum sa fii. Un lacheu nu are cum sa fie rege. Intelegi? Cum ma’ta’n cur iti permiti tu sa ameninti? Pai cu cine crezi tu ca vorbesti? Cu baietii de la bloc? Cu aia de’i amenintai ca nu le mai platesti berea daca nu te baga si pe tine in seama? Basisti? Nesimtitule, vierme de cacat ce esti! Doar pentru ca nu’mi place cacatul pe care il mancati in televiziunea aia patronata de un vagabond puscarias, sunt Basist? Vacar cu buze gonflate ce esti!

2 Comments to “Scrisoare deschisa domnului Mihai Gadea.”

  1. ia sa rad un pic si aici, nu numai prin alte parti :))))))

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: