Pupati Justitia Divina in cur.

Sa judece Dumnezeu! Doar el este in masura, doar el este fara de pacat. Omul nu are calitatea morala sa judece alti oameni, suntem murdari si patati, suntem pacatosi. Numai Dumnezeu poate sa ma judece..

Frectii!

Nu te pune Dumnezeu sa fii ipocrit, hot, talhar, criminal, violator. Cand, in numele unei dreptati strambe, indemni omul la rele sau il amagesti, e vina ta. Cand schilodesti animale, distrugi pamantul sau intarati omul contra altui om e tot vina ta, nu te forteaza Dumnezeu. Nu’i faci lui rau, tot celui de langa tine’i faci. De ce sa te judece EL? I’ai violat lui copilul? EI ti l’a omorat? Tot vad ca nu e bine sa judec eu, ca exista o justitie divina.

Frectii din nou, ipocritilor! Vreti sa’i judece Dumnezeu doar cand nu va afecteaza direct. Altfel i’ati ucide in chinuri cu mainile goale.

Uitati’va la marii criminali ai umanitatii. Cei care eu nenorocit oameni pana acum. A venit Dumnezeu sa’i pedepseasca? L’a pedepsit Dumnezeu pe Iliescu cand au venit minerii si’au nenorocit oameni? Ce justitie divina? Ce “nu mai judeca tu” visati? Terminati dracului cu prostiile astea de babe frustrate! Daca nu v’ati caca pe voi de frica, ati crapa capu’ la tot ce misca in lumea asta, la tot ce nu va place voua. Marlani lasi si fara coloana vertebrala! Lasa, sa judece Dumnezeu. Ei uite, eu nu vreau sa judece Dumnezeu. Vreau sa judec eu! Actiunile celor de langa mine ma afecteaza acum, nu dupa ce mor. Nu mai mancati rahat atat cu justitiile voastre alternative!

In conditiile in care interesele tuturor nenorocitilor ma afecteaza acum, cat traiesc, eu vreau sa fie judecati de om, nu de Dumnezeu. El are treaba cu ei dupa ce’au crapat.

3 Comments to “Pupati Justitia Divina in cur.”

  1. foarte adevarat si la obiect !

  2. Ce justitie,ce justitie di’vina,toti cei care au luat masuri impotriva populatiei romane si a poporului roman,o tin sus si tare,cu raspunsul,nu cu “scula”,ca si-au dovedit impotenta…ca vor fi judecatii…tinetiva bine…la vot. HALAL JUDECATA. Sictir pliticieni,politica,etc.

  3. …corectez..tineti-va..

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: