Umilinte. Mereu aceleasi umilinte.

trenRomani, mereu aceeasi romani.

Intr’un tren o tanara e umilita de trei cioroi ordinari. De ce? Exista totusi o scuza aici. In tren era doar tanara si cele trei primate… Draga cetateana, ce cautai in tren daca ai vazut ca’i gol? Ti’ai cautat’o nu? Zi drept. Ti’ai cautat’o, sigur. Altfel nu aveai ce cauta intr’un tren din Romania. Ziua, in amiaza mare… Fac pariu ca nici bilet nu aveai. Ciorile alea negre si urate de parca au fost cacate de Satana probabil aveau. Au vrut sa te pedepseasca. Clandestino care esti! iustra necunoscuta, de ce nu ai BMW?

Sper totusi ca ironia nu a fost prea subtila. Draga CFR, iti dau bani pentru a circula cu niste trenuri in care miroase a cacat de mi se usuca portofelul. De ce sa suport si duhoarea unor nenorociti ordinari, slinosi si libidinosi? De ce sa iti dau bani cand calatoresc alaturi de niste ciori care indeasa in buzunarul controlorului 2 lei… Care ma mai si violeaza, care vor sa’si apropie gura aia care miroase a voma de mine?

In alta ordine de idei. Chiar nu mai erau oameni in trenul ala? Erau cacati deja pe ei de frica? Radeau ca ultimile gaini idioate ca de’o gluma buna? Nu, dragi protagonisti ai acestui filmulet. Nu a fost o gluma buna. A fost un film in care o femeie a fost agresata de cateva ciori ordinare. E ceva amuzant in asta? Va intreb pe voi, dragi romani care sunt absolut convins ca erati in tren si va faceati ca nu vedeti. A fost amuzant?

http://www.gandul.info/magazin/video-ce-pateste-o-tanara-singura-intr-un-tren-din-romania-11409603

Advertisements
Tags: , , ,

2 Comments to “Umilinte. Mereu aceleasi umilinte.”

  1. Doamne, ce de pacate am mai facut acum!! Doamne, iarta-ma, ca ce le-am mai dorit eu … nici dracul nu le-a dorit astora!! Iarta-ma Doamne, ca asa s-a ajuns la holocaust, dar nu pot sa ma abtin!!

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: