Radio Guerrilla.

Snapshot_2013-09-19_162624Atat spun, e pacat. In conditiile in care media romaneasca e infestata de chiloti, fufe analfabete si grobiani lipsiti de orice imaginatie sau bun gust, cineva vrea sa se inchida probabil ultimul etalon al bunului simt. Bine, daca ar fi sa facem acum un calcul simplu, majoritatea este formata din ascultatori care prefera Guta, Salam sau mai rau, Buzdugan si celalalt priceput in ale glumelor proaste. Nu e normal, nu suntem chiar toti asa, nu toti gustam glume proaste sau muzica infecta.

Traim dupa cum bine vedem intr’o tara de cacat, majoritar formata din oameni de cacat. Bine, accept si’mi asum asta. Pentru ei sunt insa multe alte posturi de radio. De ce unu’ ca Mircea Badea sa fie acceptat pe sticla iar un post de radio cum e Guerrilla sa nu mai fie? Eu asta nu pot  sa inteleg. Aveam si noi un post de radio care ne indulcea drumul spre munca dimineata, ne facea ziua mai ok sau seara mai linistita.

De ce sa ramanem fara orice urma de bucurie? Cine a stabilit asta? Se stie? Vorba prin targ umbla ca li s’ar trage de la CNA. Asa o fi? Da’ ce putea radio Guerrilla sa faca atat de grav? De ce un post de radio ca Guerrilla trebuie sa fie calcat pe cap si altele nu? Pentru ca e altfel? Pentru ca putea face atenta si’o alta categorie de oameni in afara de pulimea ignoranta? Domnii care aveti sub ”comanda” CNA’ul, va sperie asta?

Bai doamnelor, bai domnilor. Haideti sa haidem…

Advertisements

2 Comments to “Radio Guerrilla.”

  1. Radio Guerilla a vrut sa scoata la licitatie licentele de emisie intrucat trustul Realitatea Media e in insolventa. Auzind asta, CNA a retras licentele de tot. Iti repet ce am citit, pt ca sincer nu am inteles nimic.
    Eu altceva decat Guerilla nu ascult, e muzica f proasta in rest.

  2. Subscriu si eu… Ascultam aproape in fiecare zi Radio Guerrilla, ar fi mare, mare pacat sa dispara. Dobro, nu va lasati si scoateti-o cumva la liman. Doamne ajuta!

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: