Nenea Madalin Voicu, ia de citeste!

imagesNene Medelineeeeeeee, bre, lasa’ne, Doamne iarta’ma! Suntem satui de ciori care se viseaza Dumnezei, de Arsinei care se viseaza mai presus de ciorile care se viseaza Dumnezei. Du’te frate, du’te unde nici viermele de cacat nu are tupeu sa se duca! Pai ce facem? Vine o cioara care arata ca vrajitoarele din filmele cu vrajitoare sa’mi zica ce? Ca tu l’ai fi operat in 3 ore pe Arsinel? Nu i’ai fi facut si’un oral? Hai ca’i bun si ala. Te’oi fi saturat si tu de cat cacat mananci si mai schimbi meniul.

“E obscen si promiscuu sa aiba cineva intaietate in fata marelui Arsinel”. E obscen ca animalu’ ala e cat Casa Poporului, nene Medeline. Ca si tine, daca nici el nu ar fi mancat atat de mult cacat, era mai sifid. Adica mai slab, intelegi? Ma doare’n cur de parerea ta. Cu ce e mai presus un cacat lipsit de talent ca Arsinel decat un olimpic care face saptamanal dializa? Era un donator de 23 de ani si criteriu e sa fi ales pe cineva intre 30 – 60 ani. Ma pish pe maimutarelile lu’ Arsinel, si pe parerile unei ciori care face parte dintr’o etnie majoritar formata din talhari, interlopi, violatori, hoti, pungasi si nu mai stiu cum.

Cu ce e mai presus Arsinel? De ce e mai decenta alegerea ta? Ma cac in alegerile unui om care reduce femeia la nivel de sclav. Intelegi? Ma doare in cur de ce zice un babuin care nu vrea decat sa para mai macho decat il recomanda erectia.

Mai da’te’n dragostea mea! Cu parerile tale cu tot.

3 Comments to “Nenea Madalin Voicu, ia de citeste!”

  1. ce vrei frate,asa e cind ai rege si imperator,poti sa spui ce vrei !

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: