E, lasa. Ne scapa tata, nu?

vlcsnap-2013-09-16-11h28m12s153-600x400-7Nicolae Calapis, domnule’avocat, cum i’ati educat? Sunteti mandru? Feciorii domniei voastre, mandria familiei, banuiesc. Sunteti mandru? Ati crescut doua animale, doi dezaxati ordinari. Mari cat doi porci i’ati facut. Banuiesc ca nu le’a lipsit nimic, niciodata. Asa e? Spuneti drept, incepeti sa credeti in Dumnezeu? Credeti in ceva? Mai credeti? Sunt tare curios. Cand vedeti ce grozavii v’au iesit din coaie, mai credeti in ceva? Intr’un scurt filmulet le’am vazut putin chipurile. Demoni domnule avocat, erau incadrati de politie si ei ranjeau demonic. Stiau ca’i scapa taticul?

Cate animale din astea ati scapat pana acum? Cati porci din astia? Daca facea unul asa ceva animalelor alea pe care le’ati facut dumneavoastra? Asta e intrebarea la care as vrea un raspuns. Nu’i bai, or sa ajunga la puscarie. Au acolo aia grija de ei. Domnule avocat, personal sper sa vi’i transforme aia in curve, sa le rupa puscariasii curu’ pana reusesc sa spuna alfabetul cu el.

Pentru cei care nu inteleg prea bine ce spun. Doi frati gemeni, fii unui cunoscut avocat din Sânicolau Mare, au fost arestati pentru porngrafie infantila si violare de domiciliu. Acestia intrau in casa peste copile de 7 ani, de 10 ani si le fortau sa le pozeze in pozitii indecente, goale. Si’o tot faceau, de aproape 2 ani. Nenorocitii!

Viziunea mea e urmatoarea: Undeva, candva, cineva o sa se sature sa fie umilit de beizadele din astea nenorocite si fara Dumnezeu. Atunci o sa’i gasim cu matele scoase prin santuri. O sa vedeti.

PS. De nenorocitul ala al nush cui parlamentar ce se mai stie? Imi scapa numele, da’mi amintesc eu.

Sursa foto: http://www.tion.ro

Advertisements

5 Comments to “E, lasa. Ne scapa tata, nu?”

  1. N-o sa ajunga la pârnaie… 😦 Dar sper sa dea peste un Terente care sa le faca franjuri rozeta!
    Nici nu ma pot gindi la ce le-as face lor si muistului ce le este “tatic”….

  2. sincer vorbind si eu imi doresc sa fie trasi in pula si chestia asta sa fie prezentata live pe televiziuni.partea proasta e ca n-o sa ajunga la bulau.am auzit ,de la niste amici cu state vechi la bulau , ca pedofilii au un tratament special.

  3. Ma Liviule, sigur, nu stirbeste din fapta, insa eu nu m-as ingrijora pentru alea de 10 ani fortate sa pozeze goale. Oricum ele o fac deja si singure. Am vazut destule poze de genul pe fb.. Curvele nu au varsta, asa ca….

Comenteaza acum cat nu's atent

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: